Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 02 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Ποιοι θα δυσκολευτούν;

2 Ιανουαρίου 2019 15:07
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 02 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια Σήμερα 2 Ιανουσρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Εάν έχετε να πείτε κάτι σε έναν συνεργάτη σας, πείτε το κατά πρόσωπο και όχι από πίσω του. Ακούστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ζήλια και η καχυποψία δε θα σας βοηθήσουν, αλλά θα ωθήσουν το σύντροφό σας αλλού. Αυτό που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα σήμερα από το περιβάλλον σας θα είναι το χιούμορ και η εξυπνάδα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια εποικοδομητική συζήτηση θα σας απαλλάξει από πολλά ερωτηματικά. Βγάλτε στην επιφάνεια το δυναμισμό σας για να βοηθηθείτε να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Σαμπάνης: Άγριος καβγάς στο μαγαζί που τραγουδάει! Τι συνέβη; (video)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά από τα εμπόδια που συναντάτε. Με τολμηρές και πρωτοποριακές κινήσεις θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ: Μην προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων όταν για τα δικά σας δεν κάνετε τίποτα. Φτιάξτε τη διάθεσή σας και μην κουράζετε τους γύρω σας με τις μελαγχολικές σας τάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κερδίζετε μάχες μόνο στο παρασκήνιο, αλλά και στο προσκήνιο αν χρειαστεί. Συνειδητοποιήστε και βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας πως αυτά που θέλετε είναι εύκολο να αποκτηθούν.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να φανείτε θετικοί στις αλλαγές που θα σας παρουσιαστούν. Φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων για να μη μείνετε πίσω από τις εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στον Πειραιά: Παραδόθηκε ο δράστης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενταχθείτε καλύτερα μέσα στο κοινωνικό σας σύνολο μέσα από τις συναναστροφές σας. Η διάθεσή σας να περάσετε καλά θα υπερισχύει, γι’ αυτό μη φρενάρετε τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κατά ένα συμπτωματικό τρόπο η μέρα θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την ψυχολογική σας διάθεση και θα σας προδιαθέσει να προβείτε σε μια θετική ανασύσταση ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη σας παραξενέψει καθόλου αν θα βρεθείτε μέσα σε μία δίνη προκλήσεων, αφού αρκετοί από τον περίγυρό σας θα βρίσκονται κοντά σας ζητώντας τη συντροφιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει και επιβάλετε να επιβληθείτε στα ψυχολογικά σας κρατήματα που σας οδηγούν στο να φοβάστε να γευτείτε τη χαρά της διασκέδασης και του έρωτα.

ΙΧΘΥΣ: Αποφορτιστείτε από διάφορες σκέψεις και μάθετε τι σημαίνει να είστε πιο αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί με τους γύρω σας, ελαττώνοντας τις πολλές άμυνες.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share