Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ήλιος Αντίθεση με Κρόνο 27/6: Θέλει αντοχές η ζωή!

Η ημέρα επιφυλάσσει δυσκολίες και απαιτεί ωριμότητα…

26 Ιουνίου 2018 09:08
Ζώδια: Ήλιος Αντίθεση με Κρόνο 27/6: Θέλει αντοχές η ζωή!

Την Τετάρτη 27/6 ο Ήλιος κάνει αντίθεση με τον Κρόνο. Η ημέρα επιφυλάσσει δυσκολίες και απαιτεί ωριμότητα…

Το Τετάρτη 27/6 ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει Αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω.

Η περίοδος, χαρακτηρίζεται από κούραση, δυσκολίες, άγχος, εμπόδια και αρκετή ανασφάλεια…

Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και ίσως και επίπονα, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να δραστηριοποιηθούμε με ωριμότητα και σοβαρότητα στους τομείς που μας απασχολούν!

Οφείλουμε να οργανωθούμε κατάλληλα και να είμαστε δεκτικοί και ψύχραιμοι απέναντι σε τελεσίδικες αποφάσεις.

Αν είσαι Κριός, πρόσεξε πολύ τους χειρισμούς σου αλλά και την συμπεριφορά σου, που μπορεί να φέρει προβλήματα σε καριέρα αλλά και στην κοινωνική σου εικόνα!

Αν είσαι Ταύρος, η όψη αυτή σε προειδοποιεί να φερθείς με υπευθυνότητα σε όλες τις επαφές σου και στον τρόπο που επικοινωνείς!

Αν είσαι Δίδυμος, θα πρέπει να έχεις το νου σου σε θέματα οικονομικά, οφειλών, διαχείρισης εσόδων-εξόδων αλλά και τα ερωτικά σου ζητήματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έσβησε" ξαφνικά το χαμόγελο του Νίκου Παπαδάκη από ανακοπή καρδιάς!

Αν είσαι Καρκίνος , να περιμένεις αντιξοότητες και εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπισθούν με πολύ προσοχή, στην συντροφική ζωή. γιατί τα αποτελέσματα θα είναι μόνιμα.

Αν είσαι Λέων, γεγονότα που αφορούν εργασία, και ευεξία θα σε απασχολήσουν αρνητικά και θα σε κουράσουν!

Αν είσαι Παρθένος, πρόσεξε πολύ τους χειρισμούς σου γιατί καταστρέφεις την προσωπική σου προβολή, την ερωτική σου ζωή και την δημιουργικότητα σου!

Αν είσαι Ζυγός, θέλει πολύ υπομονή, κουράγιο και επίπονη προσπάθεια από μέρους σου, σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και σε έναν έρωτα του παρελθόντος που σε πληγώνει.

Αν είσαι Σκορπιός, πρόσεξε οπωσδήποτε επαφές, σπουδές, μετακινήσεις, επικοινωνία και νέες γνωριμίες!

Αν είσαι Τοξότης, οικονομικά αλλά και συναισθηματικά, πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να σε απογοητεύσουν, αν δεν τα χειριστείς ορθά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση των Μαχητών, οι σπόντες της Μελίνας και η πληρωμένη απάντηση του Αγόρου στον Ηλία! (video)

Αν είσαι Αιγόκερως ,σε προετοιμάζει για ταλαιπωρία και προβλήματα σε όλες τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σου.

Αν είσαι Υδροχόος, πρόσεχε το παρασκήνιο και φρόντισε να κάνεις συνετή διαχείριση στα μυστικά σου, αλλιώς θα έχεις δυσάρεστες εξελίξεις.

Αν είσαι Ιχθύς, πρέπει να φερθείς με ωριμότητα και ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν φιλικές υποθέσεις, αλλά και τα όνειρα σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share