Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Τι είδαμε χτες; Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση των Μαχητών, οι σπόντες της Μελίνας και η πληρωμένη απάντηση του Αγόρου στον Ηλία! (video)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

26 Ιουνίου 2018 07:56
Survivor: Τι είδαμε χτες; Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση των Μαχητών, οι σπόντες της Μελίνας και η πληρωμένη απάντηση του Αγόρου στον Ηλία! (video)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Πολύ αμήχανη εμφανίστηκε η Κατερίνα Δαλάκα! Οι Μαχητές την επέλεξαν χτες για το Πες το Αλλιώς και η ίδια δεν ένιωθε καλά!

«Δεν μπορούσα με τίποτα! Δεν ένιωθα άνετα στον πάγκο» είπε η Κατερίνα όλο νόημα!

Ο Τσίλης της είπε ότι θα πρέπει να την τιμάει αφού προφανώς τη θεωρούν δυνατή παίκτρια αλλά η ίδια το φυσούσε και δεν κρύωνε! Και η Βιργινία είπε ότι ένιωθαν παράξενα και μάλιστα η Κατερίνα γύρισε και της είπε ότι δεν ήθελε ούτε να χειροκροτήσει! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκαν οι Μαχητές! Αφού πλέον δεν έχουν κοπέλα παίκτρια, το παιχνίδι άλλαξε και έγινε ομαδικό!

Ο Αγόρου και ο Πάνος το έθιξαν σαν θέμα συζήτησης και το πηγαδάκι είναι πεσμένο!

«Δεν έχουμε κοπέλα.... έγινε και το παιχνίδι ατομικό...» ακούστηκαν να λένε και η κατσουφιά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους! Λίγο αργότερα προσπάθησαν ανακάμψουν για τον αγώνα επάθλου αλλά η ψυχολογία τους ήταν φανερά πεσμένη! Λέτε να τους επηρεάσει; Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το χθεσινό έπαθλο στο Survivor 2 έκρυβε εκπλήξεις αλλά και... ανταμώματα!

Η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε να πάρει μαζί της τη Μελίνα και ο Νικόλας Αγόρου επέλεξε τον Ηλία!

ΟΙ δυο φίλοι βρέθηκαν ξανά στον ίδιο χώρο και περιβάλλον και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε! Ο Σάκης Τανιμανίδης φυσικά ρώτησε Μελίνα και Ηλία πως ένιωσαν! Και μπορεί ο Ηλίας να κρατήθηκε και να μην είπε πολλά αλλά η Μελίνα τον στόλισε κανονικά! «Υπήρχε παγωμάρα.... αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει» είπε και ελάλησε! Ο Τανιμανίδης μάλιστα της είπε αν αυτή η τελεία που έβαλε ήταν οριστική και η ίδια απέφυγε να απαντήσει! Δείτε το σχετικό βίντεο:

H ατμόσφαιρα απόψε.... μπάζει από παντού! Η Μελίνα πέταξε καρφιά για τον Ηλία νωρίτερα στο Survivor 2 και τώρα τα πράγματα με τον Αγόρου δεν εξελίσσονται καλά!

Από τότε που τα αγωνίσματα άλλαξαν και έγιναν ατομικά ο Ηλίας με τον Αγόρου έχουν απομακρυνθεί και υπάρχει μια παγωμάρα ανάμεσά τους! Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα σε όλο το αγώνισμα ο Πάνος ήταν συνέχεια ανάμεσά τους και όταν έφυγε.... δεν μίλησαν καθόλου! Λέτε μια φιλία απλά να διαλύθηκε λόγω ανταγωνισμού; Όλα είναι πιθανά...

Στην αρχή του επεισοδίου ήμασταν μαζί σας με την καθιερωμένη διαρροή σας! Δεύτερο ατομικό αγώνισμα απόψε για τους παίκτες και ο κάθε ένας έδινε τον καλύτερο του εαυτό!

Σας ενημερώσαμε λοιπόν πως Ηλίας και Μελίνα θα ήταν αυτοί που θα κέρδιζαν το έπαθλο άνεσης και φυσικά είχαμε δίκιο! Δείτε το απόσπασμα:

Οι άλλοτε κολλητοί φίλοι ίσα που μιλάνε! Ο λόγος για το Νικόλα Αγόρου και τον Ηλία Γκότση που από τότε που τα αγωνίσματα στο Survivor 2 έγιναν ατομικά έχουν παγώσει!

Σήμερα παίζανε αντίπαλοι όπως και χθες αλλά ο Ηλίας ήθελε να ανταποδώσει και αφού κέρδισε είπε στον Τανιμανίδη ότι θέλει να πάρει μαζί του στον Άγιο Δομίνικο όπου θα πάει σαν έπαθλο τον Αγόρου!

«Δεν θέλω να το κάνει από υποχρέωση επειδή το έκανα χτες εγώ....» είπε όλο νόημα και ο Ηλίας δεν θέλησε να εξηγήσει τίποτα άλλο! Κάποια γκρίνια μυριζόμαστε; Και μάλιστα.... λίγο πριν το φινάλε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έπαθλο με διασκέδαση είχαμε σήμερα στο Survivor 2! Οι νικητές Μελίνα και Ηλίας πήραν μαζί τους τον Νικόλα και τη Δαλάκα και πήγαν βόλτα!

Οι παίκτες βρέθηκαν στο κέντρο του Άγιο Δομίνικου και σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο!

Εκεί βρήκαν ένα εστιατόριο με το όνομα του Τσίλη! Chilly's το όνομα λοιπόν και μεγάλο το μπέρδεμα αφού προσπαθούσαν να συνεννοηθούν και δεν μπορούσαν! Μάλιστα μερικοί πήραν καταλάθος τα πιάτα τους... καυτερά! Ο Αγόρου πάντως ήταν τυχερός και γέλαγε με όλους τους άλλους! Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share