ΑΡΧΙΚΗ LIFE FUNNY-ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τι είναι αυτό; Άγνωστο θαλάσσιο τέρας ξεβράστηκε στο Τέξας μετά την Ίρμα!

Τι είναι αυτό; Άγνωστο θαλάσσιο τέρας ξεβράστηκε στο Τέξας μετά την Ίρμα!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένα μεγάλο πλάσμα με τεράστιο στόμα, κοφτερά δόντια και… δίχως μάτια, «ξεβράστηκε» σε παραλία του Τέξας, μετά το σφοδρό χτύπημα του τυφώνα Χάρβεϊ στην περιοχή, πριν από λίγες ημέρες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεοντάρντο Ντι Κάπριο: Η πανέμορφη νέα σύντροφός του! (photo)

Η αναφορά για την παρουσία του μεγάλιου θαλάσσιου πλάσματος στην Texas City Beach έγινε πριν από λίγα 24ωρα, αλλά οι αμερικανικές υπηρεσίες ήταν επικεντρωμένες στη διάσωση των ανθρώπων που είχαν πληγεί από τις πλημμύρες και στην αποκατάσταση των ζημιών σε δίκτυα και υποδομές.

Ο πολίτης που το ανακάλυψε, το τράβηξε φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο twitter, ώστε, όπως δήλωσε, «να το δουν πολλοί επιστήμονες».

Από τις φωτογραφίες, ορισμένοι επιστήμονες εξέφρασαν την εκτίμηση ότι πρόκειται για ένα είδος χελιού, το οποίο βέβαια είναι τεράστιο και με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ανάλογα πλάσματα έχουν αναφερθεί στον κόλπο του Μεξικού, όπως ουδέποτε έχει αιχμαλωτιστεί κάποιο, ώστε να μελετηθεί.

Τα μεγάλα χέλια διαβιώνουν σε βάθος μεταξύ 30 και 90 μέτρων και περνούν τη ζωή τους κρυμμένα σε βράχια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Περιστέρι: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το διαμέρισμα που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα τα δίδυμα αγοράκια!

 

Ειδικός επιστήμονας στα χέλια, ανέφερε ότι αυτό που βλέπει στην παραλία, φέρει στοιχεία από τρία μεγάλα είδη χελιών, τα οποία διαβιώνουν στον κόλπο του Μεξικού.

Δείτε τo βίντεο του πλάσματος που ξεβράστηκε στην παραλία του Τέξας…

[youtube]https://youtu.be/flwpGEb6uQo[/youtube]

 

πηγή: protothema.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου