Δεν ξανάγινε: Συνέλαβαν τερματοφύλακα επειδή δέχθηκε 43 γκολ! (Photo & Video)

Ενα τουλάχιστον ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες στο γερμανικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, χωρίς ακόμα να έχει διαλευκανθεί!
Συγκεκριμένα την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου διεξήχθη η αναμέτρηση της PSV Overhausen με τη δεύτερη ομάδα της SV Vonderort, ομάδα η οποία έχει δημιουργηθεί από πρόσφυγες με καταγωγή τη Συρία, το Ιράκ και τη Γουινέα και τερματοφύλακα Γερμανό, τον Μάρκο Κβίοτεκ.
Ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν δέχθηκε 43 (!) γκολ στην αναμέτρηση που αναφέραμε, με το ημίχρονο να βρίσκεται, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τη διακύμανση του σκορ, στο 20-0!
Πέντε ημέρες μετά το τέλος του ματς που βρήκε τη Vonderort να μένει από το ημίχρονο με 8 παίκτες άνθρωποι της τοπικής αστυνομίας επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας και συνέλαβαν τον Κβίοτεκ.
Οπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης οι αστυνομικοί δεν εξήγησαν γιατί προχώρησαν στη συγκεκριμένη σύλληψη, ωστόσο ο ίδιος ο τερματοφύλακες φέρεται να είπε: «Απλά θέλουν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα».
Ωστόσο, υπάρχει και συνέχεια. Καθώς μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι από την ημέρα της σύλληψής του ο Κβίοτεκ δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην ομάδα με τη φημολογία να κάνει λόγο για εμπλοκή του σε στημένους αγώνες. Μέχρι στιγμής πάντως η γερμανική αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση.
Δείτε τι λένε άνθρωποι της γερμανικής ομάδας μερικές ημέρες μετά το ματς
Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr
Χαμός στην Πάτρα: Μπήκε στο σπίτι και είδε όλες τις βρύσες ανοιχτές! Η εξήγηση που πάγωσε τον ιδιοκτήτη…
Κάνει θαύματα: Ο συνδυασμός μελιού και σόδας θεραπεύει ακόμη και τις πιο σοβαρές ασθένειες!
Γιατί οι Γιαπωνέζες είναι αδύνατες και ζουν πολλά χρόνια; Μόλις μάθαμε το μυστικό τους, πάθαμε σοκ!
Δέκα μυστικά και κόλπα με χτενίσματα για να φαίνεστε τουλάχιστον πέντε χρόνια νεότερη!
Τα καλύτερα της ημέρας
Προσοχή: Δεμένα τα πλοία για 48 ώρες!
Βίντεο σοκ: Οδηγός βιάστηκε να κατέβει από το πλοίο και κατέληξε στη θάλασσα!
Δεν έχει ξαναγίνει! Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε on air τις πλαστικές της Ελένης Μενεγάκη!


0 ΣΧΟΛΙΑ