ΑΡΧΙΚΗ LIFE FUNNY-ΠΕΡΙΕΡΓΑ

54χρονος ΠΕΘΑΝΕ κατά την διάρκεια του ΣΕΞ γιατί…

54χρονος ΠΕΘΑΝΕ κατά την διάρκεια του ΣΕΞ γιατί…
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Αυτός είναι μάλλον ο πιο ευχάριστος θάνατος. που μπορεί να συμβεί σε έναν άντρα…

Σύμφωνα με το myzimbabwe.co.zw, η σύζυγος του 54χρονου Bonisto Nhunge, Patricia αντέκρουσε τις κατηγορίες, για τον θάνατο του συζύγου της. Συγκεκριμένα υπήρχαν κατηγορίες και καυγά, σχετικά με απιστία τη νύχτα του θανάτου του. Ωστόσο όλο το χωριό συζητά πως η γυναίκα, τράβηξε τους όρχεις του συζύγου της μετά το σεξ, γεγονός, που επέφερε το θάνατο!

Διαβάστε επίσης: Άντρες ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ: Αυτό είναι το φυσιολογικό μέγεθος ενός ΠΕΟΥΣ σε στύση!

“Κάναμε σεξ και κατά την διάρκεια της πράξης, ανακάλυψα πως έχανε ενέργεια και τότε ξάπλωσε πάνω μου και απλά έσβησε”, αναφέρει η γυναίκα.

Ενώ για την υπεράσπισή της συμπλήρωσε: “Ειδοποίησα άμεσα την αδερφή του και όταν είχε φτάσει, ο άντρας μου είχε ήδη πεθάνει. Εκπλήσσομαι, που δεν είχε διαμαρτυρηθεί ποτέ. Μπορεί να είχαμε κάποιες διαφορές, καθώς ξόδευε χρήματα σε πόρνες”.

Για τις όποιες φήμες επικρατούν η γυναίκα είπε: “Ποτέ δεν του τράβηξα τους όρχεις, όπως λέγεται. Οι άνθρωποι γίνονται περίεργοι και η τάση του για απιστία έχει γίνει θέμα συζήτησης στο χωριό”!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου