Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

NESTOS HOTEL στην Ξάνθη: Εκεί όπου ο κάθε επισκέπτης είναι ξεχωριστός!

Μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

11 Μαρτίου 2024 09:52
Nestos Hotel sthn Ksanthi

Για όλους εμάς που επιθυμούμε μέσα στην περίοδο των Αποκριών να χαρούμε το φημισμένο καρναβάλι της Ξάνθης - το μεγαλύτερο της Βόρειας Ελλάδας - απολαμβάνοντας παράλληλα προσιτή πολυτέλεια σε έναν ζεστό, φιλικό, μοντέρνο και φιλόξενο χώρο, το NESTOS HOTEL είναι η νούμερο ένα επιλογή μας.

Δωμάτιο στο Nestos Hotel

Σε προνομιακή θέση, μόλις μισή ώρα από το αεροδρόμιο της Καβάλας, και σε κοντινή απόσταση από όλα τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης, το NESTOS HOTEL αποτελεί ιδανική αφετηρία για ημερήσιες εξορμήσεις, καθώς βρίσκεται κοντά στα Τέμπη του ποταμού Νέστου, τα Πομακοχώρια, τον καταρράκτη του Λειβαδίτη, το Πόρτο Λάγος, τη λίμνη Βιστωνίδα και τα Αρχαία Άβδηρα.

Τα δωμάτια του Nestos Hotel

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών του, μετά από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του τουρισμού, το NESTOS HOTEL προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας επενδύοντας σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, βάζοντας πάντα τις ανάγκες του πελάτη στο επίκεντρο.

Απολαύστε τον καφέ σας στο bar του Nestos Hotel

Τα 74 προσφάτως ανακαινισμένα δωμάτιά του είναι ευρύχωρα, μοντέρνα και φωτεινά και παρέχουν όλες τις ανέσεις, εξασφαλίζοντας ξεκούραστο ύπνο και στιγμές ξεκούρασης.

Το πλούσιο πρωινό του Nestos Hotel

Τα πρωινά απολαμβάνουμε ποικιλία παραδοσιακών γεύσεων, με τις σπιτικές μαρμελάδες, τα γλυκά κουταλιού και τις χειροποίητες πίτες να κλέβουν τις εντυπώσεις, ενώ στο Corner Bar χαλαρώνουμε πίνοντας τον καφέ ή το κοκτέιλ μας.

Πλούσιο πρωινό στο Nestos Hotel

Γιατί στο ξενοδοχείο NESTOS, ο κάθε επισκέπτης είναι ξεχωριστός!

Info

Hotel Nestos
Τέρμα 28ης Οκτωβρίου, Ξάνθη
Τηλ: 25410 27531-4, 25410 24458 / Φαξ: 25410 27535 / Email: [email protected]

Site Nestos Hotel Xanthi

Facebook Nestos Hotel Xanthi

Instagram nestoshotel_xanthi

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share