Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Παραλία Κοκκινόβραχος: Ό,τι πρέπει για χαλαρό μπάνιο το Σαββατοκύριακο - Πού βρίσκεται

Κρυστάλλινα και ρηχά νερά δίπλα στην Αθήνα

30 Αυγούστου 2023 08:30
Παραλία Κοκκινόβραχος: Ό,τι πρέπει για χαλαρό μπάνιο το Σαββατοκύριακο - Πού βρίσκεται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δίπλα στην Αθήνα μπορείς να βρεις ήσυχες και όμορφες παραλίες που ούτε καν το φαντάζεσαι. Μεγαλύτερες ή μικρότερες, με άμμο ή βότσαλο και γενικώς όπως μπορεί να τις φαντάζεσαι. Εμείς εξερευνούμε την Ελλάδα και σου προτείνουμε το πού μπορεί να είναι η επόμενη εξόρμησή σου. Αυτή τη φορά επιλέξαμε να σου παρουσιάσουμε την παραλία Κοκκινόβραχος. Μια ωραία παραλία στο Δήλεσι, ό,τι πρέπει για χαλαρά μπάνιά το Σαββατοκύριακο ή και για τα πρώτα φθινοπωρινά. Θα χρειαστείς λιγότερο από μια ώρα ξεκινώντας από την Αθήνα και θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παραλία Κοκκινόβραχος: Δίπλα στην Αθήνα για ένα ήρεμο μπάνιο

Αυτό που δε θες το πιθανότερο με τίποτα αυτή την περίοδο είναι να βρεθείς σε μια παραλία με πολύ βαβούρα και κόσμο. Το ιδανικό είναι να βρεθείς σε μια παραλία με καθαρά νερά και ησυχία ώστε να απολαύσεις το μπάνιο σου με ασφάλεια. Η παραλία Κοκκινόβραχος είναι ακριβώς αυτό και γι’ αυτό θα ενθουσιαστείς όταν θα βρεθείς εκεί. Ενώ, αυτό είναι το ελληνικό νησί που έχει μόνο 1 παραλία και το ψάχνουν όλοι!

Παραλία Κοκκινόβραχος
Παραλία Κοκκινόβραχος

Στον Κοκκινόβραχο θα βρεις άμμο και ψιλό βοτσαλάκι και καθαρά, ρηχά νερά. Αυτό καθιστά την συγκεκριμένη παραλία ιδανικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά. Εκτός από τα ρηχά νερά στα συν της αν θες να πας με τα παιδιά είναι ότι εκεί δίπλα υπάρχει παιδική χαρά οπότε μπορούν να περάσουν όμορφα και εκεί. Είναι αυτό που λέμε μια παραλία που μπορείς να περάσεις χαλαρά όλη τη μέρα σου εκεί. Μέχρι να δεις το ηλιοβασίλεμα.

Πάρε την ψάθα και την ομπρέλα σου και βάλτη σε όποιο σημείο της παραλίας θες. Υπάρχει, βέβαια, και αρκετή φυσική σκιά για να κάτσεις αν προτιμάς. Η συνοδεία ενός βιβλίου ή μουσικής θα σε ταξιδέψει ακόμη πιο μακριά.

Πώς θα πας στην παραλία Κοκκινόβραχος

Η παραλία Κοκκινόβραχος απέχει μόλις 55 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας οπότε θα βρεθείς εύκολα και γρήγορα εκεί. Εξίσου εύκολα θα βρεις να παρκάρεις όποια μέρα της εβδομάδας κι αν πας. Για να μην δυσκολευτείς καθόλου στην πρόσβαση σου στην παραλία μπορείς να δεις ΕΔΩ πού ακριβώς βρίσκεται. Πάρτο απόφαση και καλή απόλαυση!

Υ.Γ. Στην περιοχή θα βρεις πολλές ταβερνούλες για να απολαύσεις ψάρι ή ό,τι άλλο θες καθώς και καφετέριες για να πεις το ρόφημά σου με θέα τη θάλασσα….

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share