Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Άλατα στο μπάνιο και μουχλιασμένες γλάστρες: Το καθαριστικό που έχουμε στο ντουλάπι και εξαφανίζει τους λεκέδες

Λαμπίκο σε χρόνο «μηδέν»

15 Αυγούστου 2023 10:09
Άλατα στο μπάνιο και μουχλιασμένες γλάστρες: Το καθαριστικό που έχουμε στο ντουλάπι και εξαφανίζει τους λεκέδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα μόνο καθαριστικό μπορείς να καθαρίσεις το τοίχωμα από άλατα στο μπάνιο και πιο συγκεκριμένα στη λεκάνη και στη μπανιέρα, τις μουχλιασμένες γλάστρες, Το έχετε ήδη στο ντουλάπι σας και μπορείτε να καθαρίσετε σχεδόν όλους τους λεκέδες. Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα tips για να μετατρέψεις το μπαλκόνι σου σε όαση.

Η χλωρίνη είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα καθαριστικά στο σπίτι. Και ποια νοικοκυρά δεν χρησιμοποιεί τη χλωρίνη στην καθαριότητα; Όσον αφορά τον καθαρισμό, η χλωρίνη είναι ένα μαγικό συστατικό, από τα καλύτερα απολυμαντικά και καθαριστικά λεκέδων που μπορείτε να βρείτε.

Οι περισσότεροι από εμάς το χρησιμοποιούμε για το πλύσιμο των ρούχων, τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας ή για την αντιμετώπιση σκληρών λεκέδων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές είναι οι μόνες χρήσεις της. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι με τους οποίους η χλωρίνη μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Θα σας παρουσιάσω 9 έξυπνους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε την χλωρίνη!

Καθαρίστε τις γλάστρες και τις ζαρντινιέρες

μουχλιασμένες γλάστρες

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε χλωρίνη για να καθαρίσετε γλάστρες και φυτά. Καθαρίζοντας τις γλάστρες σας με χλωρίνη, βοηθά στην αποτροπή της μεταφοράς μούχλας και ασθενειών από παλιά φυτά σε νέα. Για να απολυμάνετε, να πλύνετε και να ξεπλύνετε τις γλάστρες και τις ζαρντινιέρες, μουλιάστε τες σε διάλυμα από μισό φλιτζάνι χλωρίνη και 4 λίτρα νερό για τουλάχιστον πέντε λεπτά πριν τις ξεπλύνετε με νερό.

Καθαρίστε τη μούχλα

μούχλα στο μπάνιο

Η χλωρίνη όχι μόνο αφαιρεί τους λεκέδες από μούχλα και ωίδιο, αλλά σκοτώνει επίσης τους μύκητες. Σκοτώνοντας τον μύκητα, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί να έχει η μούχλα στην υγεία της οικογένειάς σας. Αφαιρέστε τη μούχλα και το ωίδιο από τα πλακάκια του μπάνιου σας με ένα μείγμα ίσης ποσότητας χλωρίνης και νερού σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Αφήστε το μείγμα να καθίσει για 15 λεπτά πριν το τρίψετε και ξεπλύνετε.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share