Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Θαύμα» της μαμάς στην τουαλέτα: Αστραφτερή λεκάνη με λεμόνι και 1 ακόμα φυσικό υλικό

Θα σας λύσει τα χέρια!

1 Φεβρουαρίου 2023 11:00
«Θαύμα» της μαμάς στην τουαλέτα: Αστραφτερή λεκάνη με λεμόνι και 1 ακόμα φυσικό υλικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η λερωμένη τουαλέτα δεν είναι μόνο αποκρουστική… είναι ταυτόχρονα και ανθυγιεινή. Για τον λόγο αυτό πρέπει να καθαρίζετε συχνά αυτό το σημείο του μπάνιου σας, όπως και τις κουρτίνες, οι οποίες είναι από τα πιο βρώμικα αντικείμενα. Πως θα καθαρίσετε όμως αποτελεσματικά και δραστικά την τουαλέτα;

Η λύση κρύβεται στην μαγειρική σόδα και το λεμόνι:

Μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσικό καθαριστικό με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Καθαρίζει, γυαλίζει και εξαφανίζει άσχημες οσμές. Αυτοί είναι και κάποιοι βασικοί λόγοι, για τους οποίους το καθάρισμα μπάνιου με σόδα θεωρείται πολύ καλή και οικονομική λύση για να μοιάζουν οι επιφάνειες σαν καινούργιες. Για να καθαρίσετε την λεκάνη της τουαλέτας με σόδα, η διαδικασία είναι απλή.

  • Πασπαλίστε ένα στρώμα σόδας πάνω στα τοιχώματα της λεκάνης.

  • Αφήστε τη να δράσει για μια ολόκληρη νύχτα.

  • Το επόμενο πρωί τρίψτε καλά με το βουρτσάκι της τουαλέτας.

Καθάρισμα λεκάνης

Μαγειρική σόδα και λεμόνι

Αν η λεκάνη σας χρειάζεται πιο… απαιτητικά μέσα από την μαγειρική σόδα, μπορείτε να την συνδυάσετε με λεμόνι. Η δράση του λεμονιού σε συνδυασμό με τη σόδα θα απομακρύνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λεκέδες και θα αφήσει μια αίσθηση δροσιάς στο μπάνιο σας.

  • Φτιάξτε ένα μείγμα από φρέσκο λεμόνι και σόδα,

  • Αφήστε το να δράσει για μία νύχτα

  • Το επόμενο πρωί τρίψτε καλά με το βουρτσάκι της τουαλέτας.

Ρίχνει σε ένα λεμόνι χοντρό αλάτι και το στύβει στην λεκάνη της τουαλέτας – Αυτό που ακολουθεί αμέσως μετά είναι εκπληκτικό (video)

Συνήθως τα λεμόνια δεν τρώγονται σκέτα μιας και είναι αρκετά ξινά, σίγουρα όμως ο χυμός τους εκτοξεύει τη γεύση διάφορων φαγητών!

Είναι επίσης πολύ υγιεινά, με αντικαρκινικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι πλούσια σε βιταμίνη C.

Γνωρίζατε όμως ότι εκτός από την κατανάλωση, τα λεμόνια έχουν και πολλές άλλες χρησιμότητες; Αν δε το είχατε σκεφτεί, δείτε στο παρακάτω βίντεο πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην καθαριότητα του σπιτιού σας!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share