Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρούχα σαν καινούργια: Το κόλπο με το αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο κατά την πλύση για αποτέλεσμα που θα συναρπάσει

Μία δοκιμή θα σας πείσει

18 Ιανουαρίου 2023 14:29
Ρούχα σαν καινούργια: Το κόλπο με το αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο κατά την πλύση για αποτέλεσμα που θα συναρπάσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να ζούμε σε μια υπερ-καταναλωτική εποχή που όσο κι αν μας έχει γονατίσει η κρίση μια μικρή παρασπονδία την κάνουμε που και που και αγοράζουμε εκείνο το γλυκό ρουχαλάκι στη βιτρίνα που μας φώναζε «πάρε με».

Ας το επιτρέψουμε στον εαυτό μας δεν είναι δα και τόσο κακό! Πως μπορούμε, όμως, να το κρατήσουμε όπως την πρώτη μέρα που το πήραμε; Η μόνη σίγουρη λύση είναι να μην το φοράμε και να το αφήσουμε στη βιτρίνα της ντουλάπας μας. Το πήραμε για να το φοράμε, όμως, και όχι για να το θαυμάζουμε. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να ενισχύσετε την θέρμανση του καλοριφέρ.

Ρούχα σαν καινούργια: Το κόλπο με το αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο κατά την πλύση για αποτέλεσμα που θα συναρπάσει

Η λύση είναι απλή και το πιο σημαντικό σχεδόν ανέξοδη αρκεί να έχετε στο σπίτι λίγο αλουμινόχαρτο. Η διαδικασία δε είναι ακόμη πιο απλή! Κόψτε ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτο (κάτι παραπάνω απ’ όσο θα χρειαζόσασταν για να σκεπάσετε ένα πιάτο για παράδειγμα) και τσαλακώστε το μέσα στην παλάμη σας, σφιχτά, προσπαθώντας να φτιάξετε μια σφαίρα. Αυτό ήταν! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε στον κάδο του πλυντηρίου την ώρα της πλύσης μαζί με τα ρούχα.

Το αλουμινόχαρτο θα αποτρέψει τον στατικό ηλεκτρισμό και θα κρατήσει την υφή των υφασμάτων στην αρχική τους κατάσταση ενώ ταυτόχρονα θα κάνει το σιδέρωμα να μοιάζει παιχνιδάκι!

Παίρνει ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και καλύπτει τη σιδερώστρα - Μόλις δείτε το λόγο, θα το κάνετε και εσείς!

Το αλουμινόχαρτο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για ότι έχει να κάνει με αποθήκευση και τύλιγμα φαγητών – αλλά έχει πολύ περισσότερες χρήσεις.

Όπως το ξύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως, κάπως έτσι και το αλουμινόχαρτο είναι ιδανικό για πάρα πολλά πράγματα.

Το βίντεο που ακολουθεί στη συνέχεια πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που σιδερώνεται τα ρούχα σας μια για πάντα. Είναι δυνατόν να γλυτώσετε πολύ χρόνο από το σιδέρωμα, απλά βάζοντας ένα στρώμα από αλουμινόχαρτο πάνω στη σιδερώστρα σας.

Εξαιτίας της αντανάκλασης της θερμότητας, με ένα πέρασμα θα έχουν σιδερωθεί και οι δύο πλευρές του ρούχου.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share