Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Γυάλινες πόρτες ντουζιέρας: Κάντε τις να λάμπουν με λίγες σταγόνες από αυτό το υλικό

Φυσικά και αποτελεσματικά

11 Νοεμβρίου 2022 14:30
Γυάλινες πόρτες ντουζιέρας: Κάντε τις να λάμπουν με λίγες σταγόνες από αυτό το υλικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσοι από εσάς έχετε γυάλινες πόρτες στη ντουζιέρα σας θα εξτασιαστείτε με αυτό το εκπληκτικό trick που θα σας δείξει πώς να τις κάνετε να λάμψουν σαν καινούριες. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο που θα κάνει τον νεροχύτη σας να μοσχοβολάει.

Τι θα χρειαστείτε

Για να κάνετε τις γυάλινες πόρτες να λάμψουν θα χρειαστείτε μόνο λίγο χυμό λεμονιού.

Βάλτε λίγο χυμό λεμονιού σε ένα σφουγγαράκι και τρίψτε με αυτό τις πόρτες της ντουζιέρας. Εφαρμόστε αυτό το κόλπο δύο φορές το μήνα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Γυάλινες πόρτες ντουζιέρας: Κάντε τις να λάμπουν με λίγες σταγόνες από αυτό το υλικό

Με τον χυμό λεμονιού το νερό δεν θα μένει πάνω στις πόρτες και έτσι οι πόρτες σας θα παραμένουν λαμπερές για περισσότερο καιρό.

Αν βάλετε αυτό το σπρέι στις γυάλινες πόρτες της ντουζιέρας σας δεν θα χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία πάνω από 2 φορές το χρόνο.

Έριξε χυμό λεμονιού στο πλυντήριο αντί για απορρυπαντικό - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Το λεμόνι είναι ένα μικρό θαύμα της φύσης καθώς μπορεί να φανεί ευεργετικό τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα καθαριότητας και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζουν οι αντιοξειδωτικές του δράσεις, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε ένα ολόκληρο λεμόνι στο φούρνο μικροκυμάτων.

Αυτή τη φορά το λεμόνι θα χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτικό πλύσης, λευκαντικό αλλά και ως έξτρα άρωμα. Πώς θα τα πετύχετε όλο αυτά; Είναι απλούστατο! Ρίχνοντας μόνο λίγο χυμό λεμονιού στη θήκη του πλυντηρίου σας. Θα δείτε τους επίμονους λεκέδες σας να εξαφανίζονται στη στιγμή και τα ρούχα σας να μοσχοβολάνε για μέρες.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη μικρά μυστικά με βασικό συστατικό το λεμόνι στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share