Σαν σήμερα 16 Μαΐου του 2010 χάνει την «μάχη» με τον καρκίνο ο Ρόνι Τζέιμς Ντίο!

Σε ηλικία 67 ετών και μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο ο τραγουδιστής των Black Sabbath Ρόνι Τζέιμς Ντίο άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο Ντίο υπήρξε ο διάδοχος του Όζι Όσμπουρν στους Black Sabbath και έγινε γνωστός το 1975 όταν τραγούδησε στο heavy metal συγκρότημα Rainbow, μαζί με τον κιθαρίστα Ρίτσι Μπλάκμορ πρώην μέλος των Deep Purple. Μάλιστα έκανε επιτυχημένη και σόλο καριέρα βγάζοντας τον ομώνυμο δίσκο Dio.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor – αποκάλυψη: Εχθροί μετά τις αλλαγές ομάδων! Δεν θέλει ο ένας να βλέπει τον άλλον!
Eίχε διαγνωστεί με καρκίνο του στομάχου και ακολουθούσε θεραπεία στο νοσοκομείο του Χιούστον στο Τέξας.
Τα τραγούδια του που ταλαντεύονταν ανάμεσα στο παράδεισο και στη κόλαση και συντροφεύουν ακόμα και σήμερα τους απανταχού θαυμαστές του οι οποίοι θα τον θυμούνται για πάντα.






0 ΣΧΟΛΙΑ