Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Online ξεπούλημα στα ZARA: Υπέροχο καπιτονέ μπουφάν κάτω από 20 ευρώ

Άνετο και στιλάτο

4 Μαρτίου 2021 14:35
Online ξεπούλημα στα ZARA: Υπέροχο καπιτονέ μπουφάν κάτω από 20 ευρώ

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ καθημερινά για να σας βρίσκει τα πιο fashion items της σεζόν για να πραγματοποιείτε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έτσι λοιπόν σε μια έρευνα αγοράς που κάναμε ανακαλύψαμε στα καταστήματα ZARA ένα απίστευτο μπουφάν για να κάνετε τις εμφανίσεις σας πιο στιλάτες.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μαύρο πουπουλένιο μπουφάν με κουκούλα που σίγουρα θα σας ξετρελάνει καθώς κοστίζει τώρα μόνο 19,99 ευρώ. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ! Παράλληλα σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο ψηλόμεσο παντελόνι που θα δώσει άλλη νότα στο ντύσιμό σας.

Μπουφάν καπιτονέ ΖΑRA

Μια μικρή περιγραφή

Μπουφάν water repellent με όρθιο γιακά και ρυθμιζόμενη κουκούλα. Μακρύ μανίκι με λάστιχο στο τελείωμα. Τσέπες στα πλάγια με καπάκι και snap button. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

ZARA: Υπέροχο αθλητικό ζευγάρι παπούτσια σε τιμή σοκ - "Τρέξτε" να προλάβετε

Μπορεί η τσάντα να είναι ένα από τα αξεσουάρ που τραβούν την προσοχή, ωστόσο και τα παπούτσια είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά σε ένα ντύσιμο. Εμείς καθημερινά ψάχνουμε για εσάς νέες προτάσεις με fashion items, προκειμένου να είστε στην μόδα 7/24.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα ZARA ένα υπέροχο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με φιάπα που σίγουρα θα απογειώσουν το στυλ σου και θα σε βολέψουν, καθώς είναι πολύ άνετα.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια μπορείτε να το προμηθευτείτε online από το eshop εδώ. To Athensmagazine.gr σας προτείνει να τα συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο τζάκετ από τα καταστήματα ZARA.

Παπούτσια ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Αθλητικό παπούτσι με φιάπα. Λευκό αθλητικό παπούτσι. Λουρί στο πίσω μέρος. Λεπτομέρεια οπες για κορδόνια στο πίσω μέρος. Σόλα με χρωματικό συνδυασμό με πλατφρόρμα. Κλείσιμο με κορδόνια.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share