Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ουρές" στα ZARA για αυτό το δερμάτινο μπουφάν που θα απογειώσει το στυλ σας

Κάντε τις εμφανίσεις σας μοναδικές!

23 Φεβρουαρίου 2021 12:21

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ καθημερινά για να σας βρίσκει τα πιο fashion items της σεζόν για να πραγματοποιείτε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έτσι λοιπόν σε μια έρευνα αγοράς που κάναμε ανακαλύψαμε στα καταστήματα ZARA ένα απίστευτο μπουφάν για να κάνετε τις εμφανίσεις σας πιο ροκ.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν με γιακά που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας online από το eshop με ένα κλικ εδώ! Παράλληλα σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο ψηλόμεσο παντελόνι που θα δώσει άλλη νότα στο ντύσιμό σας.

Δερμάτινο μπουφάν ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Δερμάτινο μπουφάν με γιακά σε στυλ πουκάμισου και μακρύ μανίκι με θηλιές στον ώμο. Τσέπες μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ. Απλικέ ζώνη από το ίδιο ύφασμα με μεταλλική αγκράφα. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

ZARA: Πλεκτή ζακέτα μόνο με 12,99€ από 22,95

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει οικονομικά ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς "ανακαλύψαμε" μια πλεκτή ζακέτα από τα Zara, η οποία κοστίζει μόνο 12,99€.

Συγκεκριμένα, κοιτάζοντας τις προσφορές των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια εκρού ζακέτα ριμπ, η οποία εκτός από στιλάτη είναι και άνετη. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τζιν που μπορείτε να συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή:

Κοντή ζακέτα με λαιμόκοψη V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι Puff. Κλείσιμο στο μπροστινό μέρος με φοδραρισμένα κουμπιά από το ίδιο ύφασμα. Τελειώματα σε ύφανση ριμπ. Για να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 150ºC max.
  • Στεγνό καθάρισμα με τετραχλωροαιθυλένιο
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία

πλεκτές ζακέτες Zara

 

Ροή ειδήσεων

Share