Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Zara: Αγοράστε ψηλόμεσο τζιν μόνο με 12,99€ από 22,95!

Προλάβετε πριν βγει sold out!

6 Φεβρουαρίου 2021 13:56
Zara: Αγοράστε ψηλόμεσο τζιν μόνο με 12,99€ από 22,95!

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά και να λειτουργούν μόνο με click away, ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει πάμφθηνα ρούχα που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας με μόνο ένα κλικ! Μάλιστα, μετά από μια έρευνα αγοράς "ανακαλύψαμε" ένα τζιν παντελόνι από τα Zara που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Κοιτάζοντας τις εκπτώσεις των καταστημάτων ZARA, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα γκρι ψηλόμεσο τζιν, το οποίο εκτός από στιλάτο είναι και άνετο! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ τη μπλούζα που μπορείτε να συνδυάσετε με τον τζιν.

Μια μικρή περιγραφή:

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Για να το αγοράσετε τώρα online, μπείτε εδώ.

Φροντίδα:

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 40ºC σύντομο στύψιμο
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη / λευκαντικό
  • Σιδέρωμα στους 150ºC max.
  • Όχι στεγνό καθάρισμα
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία

Δείτε το:

τζιν παντελόνια ZARA

22,95 EUR
12,99 EUR
-40%
Χρώμα: Γκρι

Zara: Γιατί άλλαξε στάση η εταιρεία στις "κόκκινες" περιοχές

Στροφή 180 μοιρών και από τον όμιλο Inditex (ZARA, Pull&Bear κ.ά.) ο οποίος αποφάσισε να λειτουργήσει τελικά το δίκτυό του στις "κόκκινες” περιοχές με το μοντέλο click inside. Η απόφαση ελήφθη νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχαν τα στελέχη της θυγατρικής στην Ελλάδα με τα κεντρικά στην Ισπανία.

 Zara: Γιατί άλλαξε στάση η εταιρεία στις

Πήγες της Inditex ανέφεραν στο Capital.gr, ότι ο λόγος που δεν λειτουργήσαν τα καταστήματα του ομίλου στις "κόκκινες” περιοχές το περασμένο Σάββατο και σήμερα Δευτέρα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν προλάβαιναν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα -το ΦΕΚ δημοσιεύθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Άλλες πηγές πάντως υποστηρίζουν πως τόσο ο όμιλος Inditex όσο και η Jumbo "αναγκάστηκαν” να ανοίξουν τα καταστήματά τους διότι σε αντίθετη περίπτωση θα εξαιρούνταν από τα μέτρα στήριξης.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share