Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ZARA: Υπέροχο αθλητικό ζευγάρι παπούτσια σε τιμή σοκ - "Τρέξτε" να προλάβετε

Άνετα και στυλάτα

3 Μαρτίου 2021 13:50
ZARA: Υπέροχο αθλητικό ζευγάρι παπούτσια σε τιμή σοκ -

Μπορεί η τσάντα να είναι ένα από τα αξεσουάρ που τραβούν την προσοχή, ωστόσο και τα παπούτσια είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά σε ένα ντύσιμο. Εμείς καθημερινά ψάχνουμε για εσάς νέες προτάσεις με fashion items, προκειμένου να είστε στην μόδα 7/24.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα ZARA ένα υπέροχο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με φιάπα που σίγουρα θα απογειώσουν το στυλ σου και θα σε βολέψουν, καθώς είναι πολύ άνετα.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια μπορείτε να το προμηθευτείτε online από το eshop εδώ. To Athensmagazine.gr σας προτείνει να τα συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο τζάκετ από τα καταστήματα ZARA.

Παπούτσια ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Αθλητικό παπούτσι με φιάπα. Λευκό αθλητικό παπούτσι. Λουρί στο πίσω μέρος. Λεπτομέρεια οπες για κορδόνια στο πίσω μέρος. Σόλα με χρωματικό συνδυασμό με πλατφρόρμα. Κλείσιμο με κορδόνια.

ZARA: Κάντε δικό σας το πιο fashion item της σεζόν σε τιμή έκπληξη!

Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας κι αυτό γιατί είναι τα κομμάτια που ολοκληρώνουν κάθε σύνολο. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε μια τσάντα για να σας συνοδεύει στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια τσάντα - σάκο ώμου που βγαίνει σε γκρι χρώμα και που είναι ένα από τα πιο hot items της σεζόν. Μην το σκέφτεστε, κάντε το δικό σας online, από το eshop των καταστημάτων ZARA, με ένα κλικ εδώ, στην τιμή των 22,95 ευρώ. Παράλληλα θα σας προτείναμε να την συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο παπούτσι που θα δώσει μια άλλη νότα στο στιλ σας.

Τσάντα ZARA

ZARA: Τα παπούτσια που θα απογειώσουν το στυλ σας - Τρέξτε να προλάβετε πριν γίνουν sold out

Τα παπούτσια και η τσάντα αποτελούν τα δύο αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το γυναικείο ντύσιμο και το κάνουν να ξεχωρίζει. «Shoes transform your body language and attitude. They lift you physically and emotionally» (τα παπούτσια μεταμορφώνουν τη γλώσσα του σώματος και την εικόνα σου. Σε ανεβάζουν πραγματικά και συναισθηματικά), όπως είχε πει ο μετρ του είδους, Christian Louboutin.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στο eshop των καταστημάτων ZARA ένα τέλειο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που βγαίνει σε λευκό χρώμα, κοστίζει 39,95 ευρώ και σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας με ένα κλικ εδώ!

Παράλληλα το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να τα συνδυάσετε με αυτό το τέλειο φόρεμα από τα καταστήματα ZARA.

undefined

 

Ροή ειδήσεων

Share