Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Το must παπούτσι της σεζόν σε τιμή έκπληξη - "Τρέξτε" να προλάβετε

Για όλες τις ώρες της ημέρας

27 Φεβρουαρίου 2021 13:05
ZARA: Το must παπούτσι της σεζόν σε τιμή έκπληξη -

Τα παπούτσια και η τσάντα αποτελούν τα δύο αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το γυναικείο ντύσιμο και το κάνουν να ξεχωρίζει. «Shoes transform your body language and attitude. They lift you physically and emotionally» (τα παπούτσια μεταμορφώνουν τη γλώσσα του σώματος και την εικόνα σου. Σε ανεβάζουν πραγματικά και συναισθηματικά), όπως είχε πει ο μετρ του είδους, Christian Louboutin.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στο eshop των καταστημάτων ZARA ένα τέλειο ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια σε καφέ χρώμα και άνοιγμα στο πλάι που σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας. Μην το σκέφτεστε κάντε το δικό σας με ένα κλικ εδώ! Παράλληλα το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να τα συνδυάσετε με αυτό το τέλειο φόρεμα από τα καταστήματα ZARA.

Μποτάκια ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Δερμάτινο μποτίνι με τακούνι σε καφέ χρώμα. Ραφή από δέρμα με άνοιγμα στα πλάγια. Φαρδύ τακούνι μεσαίου ύψους. Μυτερό τελείωμα. Λουρί στο πίσω μέρος.

ZARA: Τσάντα ώμου σε τιμή σοκ - Κάντε τη δική σας πριν εξαντληθεί

Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας κι αυτό γιατί είναι τα κομμάτια που ολοκληρώνουν κάθε σύνολο. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε ένα τσαντάκι για να σας συνοδεύει σε όλες τις εμφανίσεις σας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα τσαντάκι ώμου που βγαίνει σε πράσινο χακί χρώμα και που είναι ένα από τα πιο hot item της σεζόν και φυσικά θα το βρείτε στο eshop των καταστημάτων ZARA σε πολύ προσιτή τιμή, καθώς το κόστος του ανέρχεται τώρα στα 17,95 ευρώ. Μην το σκέφτεστε κάντε την δική σας με ένα κλικ εδώ!

Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο δερμάτινο μπουφάν και να δώσετε μια πιο ροκ νότα στο στυλ σας.

Τσάντα ZARA

Μια μικρή περιγραφή

Τσάντα ώμου χακί. Με δύο θήκες. Λεπτομέρεια θήκη για ετικέτα στο μπροστινό μέρος. Ρυθμιζόμενο λουρί ώμου. Με φόδρα και τσέπη. Κλείσιμο φερμουάρ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share