Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το πιο σικ πέδιλο βρίσκεται στα H&M - Κοστίζει λιγότερο από 20€

Τρέξτε να το αγοράσετε

27 Αυγούστου 2020 13:50
Το πιο σικ πέδιλο βρίσκεται στα H&M - Κοστίζει λιγότερο από 20€

Το H&M έχει αδιαμφισβήτητα τις πιο χαμηλές τιμές σε ρούχα και παπούτσια. Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς ένα ονειρικό πέδιλο με λουράκι μόνο με 19,99€!

Είναι ένα πέδιλο που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκεια ντουλάπα, και τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε σε τιμή σοκ. Φοριέται με όλα τα ρούχα και από το πρωί μέχρι το βράδυ, και σίγουρα θα ταιριάξει τέλεια με αυτή την ολόσωμη φόρμα, που κάνει μόνο 9,99€.

Το έχουμε δει να φοριέται πολύ τον τελευταίο καιρό, και να μονοπωλεί στις εμφανίσεις τον influencers. Τα λεπτά λουράκια και το χαμηλό του τακούνι, μόλις 7,5 πόντοι, θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο σικ από ποτέ. Αναβαθμίσει στο λεπτό το look σου, και θα το βρεις σε δύο χρώματα. Μπες εδώ και κάνε τις αγορές σου! Εσείς ποιο θα διαλέξετε το μωβ ή το μαύρο;

Block-heeled sandals
19,99 €

H&M: Το πιο άνετο σετ πιτζάμας κοστίζει λιγότερο από 15€

Οι πιτζάμες πρέπει να είναι άνετες και δροσερές για να κάνουμε έναν καλό ύπνο. Σας βρήκαμε λοιπόν το καλύτερο σετ στα H&M και κοστίζει λιγότερο από 15€.

Είναι μια φαρδιά μπλούζα με το σχέδιο του Μίκι Μάους και συνοδεύεται από ένα φαρδύ σορτς. Έτσι, δεν θα σε στενεύει την ώρα που κοιμάσαι, ενώ τα σχέδια σου φτιάχνουν αυτομάτως την διάθεση. Επειδή όμως το H&M κάνει συνεχώς προσφορές, και σε περίπτωση που ψάχνετε κάτι άλλο, δείτε και αυτό το δροσερό φόρεμα.

Να σημειωθεί ότι είναι βαμβακερή και μαλακή, για αυτό και είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Αγοράστε την τώρα με ένα κλικ εδώ μόνο με 14,99€.

Pyjama T-shirt and shorts
14,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share