Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Coco Chanel: 8 χρυσές συμβουλές της για διαχρονικό στυλ

5 Φεβρουαρίου 2018 09:24
Coco Chanel: 8 χρυσές συμβουλές της για διαχρονικό στυλ

Ήταν και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία της μόδας, ένα από τα σύμβολα του κλασικού, διαχρονικού chic και μία από τις γυναίκες με τις πιο ισχυρές (και αυστηρές) απόψεις όσον αφορά το στυλ: Η Coco Chanel είναι αξεπέραστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο συμβολισμός που σημαίνουν τα βραχιολάκια για το πόδι θα σας κάνουν να το σκεφτείτε σοβαρά πριν τα φορέσετε!

Επειδή εκτός από τις νέες τάσεις, λατρεύουμε να ανατρέχουμε στην ιστορία της μόδας και να αναζητούμε έμπνευση, συμβουλές και ιδέες, θυμόμαστε 8 συμβουλές της Chanel για διαχρονικό στυλ που παραμένουν εξαιρετικά επίκαιρες μέχρι σήμερα.

1. Μια ιδανική ντουλάπα πρέπει να περιλαμβάνει λευκά και μαύρα ρούχα, καλά παπούτσια, πολλά φορέματα και να χαρακτηρίζεται από απλότητα και καλή εφαρμογή.

2. Η απλότητα είναι το κλειδί της πραγματικής κομψότητας.

3. Μια γυναίκα με ωραία παπούτσια δεν είναι ποτέ άσχημη.

4. Οι γυναίκες σκέφτονται όλα τα χρώματα εκτός από την απουσία χρώματος. Έχω πει ότι το μαύρο τα περιέχει όλα, όπως και το λευκό. Η ομορφιά τους είναι απόλυτη. Είναι η ιδανική αρμονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Τα δάκρυα της Χατζίδου, η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα, ο Αγόρου αλά Ντάνος και η απίστευτη κίνηση της Σπυροπούλου! Ποια ομάδα κέρδισε; (video)


5. Η μόδα είναι αρχιτεκτονική: είναι όλα θέμα ποσότητας.

6. Ψάξε τη γυναίκα μέσα στο φόρεμα. Αν δεν υπάρχει γυναίκα, δεν υπάρχει φόρεμα.

7. Δεν καταλαβαίνω πώς μια γυναίκα μπορεί να φύγει από το σπίτι χωρίς να περιποιηθεί έστω και λίγο τον εαυτό της- έστω από ευγένεια. Γιατί, ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί εκείνη την ημέρα να συναντηθεί με το πεπρωμένο της. Και το καλύτερο είναι να είναι όσο πιο όμορφη γίνεται.

8. Φόρεσε φθαρμένα ρούχα και θα θυμούνται τα ρούχα. Ντύσου υπέροχα και θα θυμούνται εσένα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share