Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Τα δάκρυα της Χατζίδου, η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα, ο Αγόρου αλά Ντάνος και η απίστευτη κίνηση της Σπυροπούλου! Ποια ομάδα κέρδισε; (video)

5 Φεβρουαρίου 2018 08:15
Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Τα δάκρυα της Χατζίδου, η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα, ο Αγόρου αλά Ντάνος και η απίστευτη κίνηση της Σπυροπούλου! Ποια ομάδα κέρδισε; (video)

Οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο περνάνε καθώς διανύουμε ήδη την τρίτη εβδομάδα και τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν.

Το Athensmagazine.gr όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα σας παρουσιάζει τα highlights της Κυριακής! Ποια ομάδα κέρδισε ποιοι μάλωσαν μεταξύ τους και... όλα τα ευτράπελα.

Πολύ δύσκολες ώρες στην καλύβα για την Ελένη Χατζίδου!

Η παίκτρια των Διάσημων πέρασε ένα εφιαλτικό βράδυ καθώς πεινούσε τόσο πολύ που έκλαιγε και δεν μπορούσε να ηρεμήσει!

Αυτό, το πρόδωσε ο Στέλιος Κρητικός και ο Μιχάλης Μουρούτσος οι οποίοι είπαν: "Δεν είχα ακούσει ξανά την Ελένη να κλαίει δεν το περίμενα αυτό! Τα κορίτσια δεν ξέρω αν την είχαν ξαναδεί και το έκρυβαν! Να κλαις από την πείνα... Το ακούγαμε πριν το παιχνίδι και ήταν μια απλή έκφραση και εδώ το ζήσαμε! Έκλαιγε η Ελένη από την πείνα!", είπε ο Στέλιος ενώ ο Μιχάλης συμπλήρωσε: "Ήταν σοκαριστικό!" - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεννητούρια στην showbiz: Γέννησε και δεν το πήρε είδηση κανείς! Η τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram (Photo)


Μία βόμβα έσκασε σήμερα ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος για την οικειοθελή αποχώρηση που ανέτρεψε!

Συγκεκριμένα με αφορμή την αποχώρηση της Αγγελικής Κοκκαλίτσα από την ομάδα τους αποκάλυψε:

"Ήθελε την πρώτη εβδομάδα η Αγγελική να αποχωρήσει οικειοθελώς, όμως την πείσαμε να μείνει! Τελικά και ο κόσμος αποφάσισε να φύγει, και έτσι έγινε! Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο!" - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει "κατηγορηθεί" πολλές φορές για την απότομη συμπεριφορά της, ειδικά από τους τηλεθεατές ωστόσο η παίκτρια έχει δείξει πως απλώς θέλει διακαώς τη νίκη και μπορεί να γίνεται πιεστική!

Αυτό της το έκανε παρατήρηση η Ελένη Χατζιδου, η οποία ξέσπασε για τη συμπαίκτρια της και στην κάμερα αλλά και μπροστά της και είπε:

"Η Κατερίνα νομίζει πως στο να μας πιέζει και μας αγχώνει θα τα πάμε καλύτερα! Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι!", είπε η τραγουδίστρια στην κάμερα, ενώ στην συνέχεια έπιασε την Δαλάκα και της είπε: "Δεν είμαστε ρε Κατερίνα όλοι ίδιοι! Καταλαβαίνω ότι κι εσύ αγχώνεσαι αλλά ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός! Καλά κάνεις κι εσύ απλώς σου λέω!", είπε με διπλωματία η Ελένη.

Από την άλλη η Κατερίνα Δαλάκα ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση και το παραδέχθηκε αφού είπε: "Εγώ ποτέ δεν θέλω να επιβάλω την γνώμη μου! Απλώς λέω τι πιστεύω! Ούτε θέλω να πιέζω τους συμπαίκτες μου, απλώς είναι το ύφος μου έτσι! Δεν ήθελα ποτέ να τους κομπλάρω ή να μην αισθάνονται καλά! Δεν θα ξαναπώ τίποτα από εδώ και πέρα!" , είπε η αθλήτρια! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Εντάξει μας έχουν κουράσει αρκετά οι νέοι παίκτες του Survivor Που κάθισαν και μελέτησαν τους περσινούς και κάνουν αντιγραφή σε όλες τις κινήσεις! ΦΤΑΝΕΙ!

Έτσι και σήμερα ο Νίκος Αγόρου αποφάσισε να μιμηθεί αποτυχημένα τον Γιώργο Αγγελόπουλο κάνοντας μας να πούμε ένα μεγάλο "Γιατί" αλλά και να γελάσουμε!

Συγκεκριμένα ο παίκτης, μόλις τελείωσε το αγώνισμα με τον Στέλιος Κρητικό όπου και κέρδισε, φίλησε το κομποσκοίνι του και τον σταυρό του! Θεέ μου... Αποτυχημένη και αστεία μίμηση, οκ μπορεί να το εννοούσε ο άνθρωπος αλλά ρε παιδιά... πολλές οι συμπτώσεις! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παιδιά μάλλον παίζει με τον εγκέφαλο μας δεν εξηγείται αλλιώς...

Είναι ξεκάθαρο πως είναι η "Λάουρα Νάργες Νο2". Η πιο αργή παίκτρια που στο τέλος κάτι γινόταν και κέρδιζε.

Έτσι και η Κωνσταντίνα! Έμεινε πίσω κανά χιλιόμετρο από την Ροδάνθη η οποία τα είχε δώσει όλα... η Κωνσταντίνα πήγαινε με το πάσο της, έφτασε στον στόχο, έβαλε τα τρία μπαλάκια και έτσι απλά κέρδισε! Απίστευτο; Κι όμως αληθινό! Θα χάσει ποτέ αυτό το κορίτσι; Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Νίκος Αγόρου αγωνίστηκε μαζί με τον Τσίλη και έχασε στον πόντο παρά που ήταν αρχικά μπροστά στον στίβο μάχης!

Στον στόχο όμως ο Τσίλης τον πέρασε παίρνοντας τη νίκη.

Όταν επέστρεψε στον πάγκο, η κάμερα γύρισε στους Μαχητές και τους "τσάκωσε" που έκραζαν τον συγκεκριμένο παίκτη στάζοντας φαρμάκι για την αγωνιστική του απόδοση και για την τύχη του να κερδίσει την τελευταία στιγμή λέγοντας: "Τον είχες αφήσει αιώνες πίσω! Ήταν χιλιόμετρα πίσω από εσένα! Κανά μισάωρο πίσω σου ήταν... Σε φάση... έρχεται ακόμη!" - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το Athensmagazine.gr λίγο πριν το επεισόδιο σας ενημέρωσε με το καθιερωμένο πλέον Spoiler ποια ομάδα θα κερδίσει το σημερινό επεισόδιο.

Οπως σας γράψαμε σημερινοί νικητές θα ήταν οι Διάσημοι, όπως και έγινε! Οι Διασημοι κέρδισαν πάλι τους Μαχητές και θα απολαύσουν το έπαθλο το οποίο είναι φως και μαξιλάρια.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος χάρισε την τελική νίκη στην ομάδα και μόλις συνειδητοποίησαν ότι κέρδισαν έτρεξαν οι συμπαίκτες του στην αγκαλιά του, ενώ ο Μιχάλης Μουρούτσος έπεσε πάνω του και άρχισε να φωνάζει. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου;

Αφού κέρδισαν το έπαθλο και ήταν χαλαροί οι Διάσημοι, επέστρεψαν στην καλύβα και είχαν τρελά κέφια.

Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ελένη Χατζίδου μας χάρισαν απίστευτο γέλιο μιας και εκτός όλων των άλλων σύγκριναν τα στήθη τους!

Όλο αυτό ξεκίνησε από την τραγουδίστρια που είπε: "Εγώ δεν κρατάω κακία σε όποιον με ψήφισε για αποχώρηση" και συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα: "Ναι, αφού ήρθα εγώ που είμαι πιο παλτό από εσένα και ηρέμησες!". Όλοι ξεκίνησαν να γελάνε ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε η Χατζίδου:

"Είναι πραγματική μάχη στήθος με στήθος!" και λέει η Σπυροπούλου την μέγιστη ατάκα: "Εεε στο στήθος σε τρώω λίγο" δείχνοντας τα κάλλη της! Η Ελένη μόλις κατάλαβε ότι κυριολεκτούσε ξέσπασε σε γέλια... Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Και έφτασε το παιχνίδι των ερωτήσεων που κάθε φορά το απολαμβάνουμε και γελάμε μιας και ακούμε τις πιο κουφές απαντήσεις τις περισσότερες φορές...

Ο Σάκης ρώτησε την Μελίνα και την Δαλάκα που διαγωνίζονταν ποιος είναι ο Μέσος όρος των νέων που κάνουν σεξ τον χρόνο.

Η Μελίνα ήθελε να τρελάνει τον παρουσιαστή και είπε: "1354 φορές". Ο Σάκης μόλις είδε την απάντηση δεν το πίστευε και πλησίασε να δει ενώ στην συνέχεια γελούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να συνεχίσει... "Μελίνα βλέπει διαστημικά πλέον!", είπε χαριτολογώντας ο παρουσιαστής για να δείξει την υπερβολή σε αυτό που έγραψε! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share