Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τυχερός ο Σουλτάτος: Η διατροφή της Βάσως Λασκαράκη για απόλυτα θηλυκό κορμί στα 43 της

Έτσι καταφέρνει να παραμείνει εντυπωσιακή

17 Ιανουαρίου 2023 14:20
Τυχερός ο Σουλτάτος: Η διατροφή της Βάσως Λασκαράκη για απόλυτα θηλυκό κορμί στα 43 της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη αποτελεί μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς, με την ίδια να διατηρείται εξαιρετικά, τη στιγμή που συνεχίζει την τηλεοπτική της παρουσία μέσα από τη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Η ίδια, απαντώντας και στο αν θα κάνει παιδί με τον γνωστό σεφ, πριν από λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί πως όταν βρισκόταν στη σχολή πήρε απότομα 10 κιλά, ωστόσο από τη στιγμή που τα έχασε, η ζυγαριά της μένει σταθερή και κάθε χρόνο.

Η διατροφή με την οποία έχασε... πατ κιουτ 10 κιλά

«Μπήκα στη σχολή 52 κιλά. Το δεύτερο χρόνο είχα φτάσει τα 62. Δέκα κιλά δεν είναι και λίγα» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Σχετικά με το λάθος που έκανε και πήρε 10 κιλά σε 1 χρόνο, η Βάσω Λασκαράκη τόνισε: «Έτρωγα μόνο το βράδυ αλλά έτρωγα πολύ. Το στομάχι μου κρύβει έναν άνδρα μέσα του. Μπορώ να φάω τρία σουβλάκια με πίτα, δύο πίτσες ή μια κατσαρόλα μακαρόνια. Μπορώ να ζήσω επίσης μόνο με γλυκά. Η όρεξή μου φτάνει πραγματικά από εδώ ως τη Θεσσαλονίκη».

Πώς έχασε όμως 10 ολόκληρα κιλά; «Γυμναζόμουν εντατικά για δύο χρόνια. Πάνω εκεί με πέτυχε η εγκυμοσύνη. Γι’ αυτό και μου ήταν εύκολη η επαναφορά στα κιλά μου» αποκαλύπτει η ηθοποιός. Λίγο καιρό πριν, αποκάλυψε μέσω Instagram πως αυτό που τη βοήθησε να μείνει σταθερή στο βάρος της όλα αυτά τα χρόνια, αφού η ζυγαριά της δεν έχει δείξει πάνω από 53 κιλά, είναι το σωστό πρωινό.

Η Διατροφολόγος Σοφία Παπικινού λέει «Σίγουρα οι συνθήκες του σημερινού τρόπου ζωής δεν σας επιτρέπουν σωστή ρύθμιση των γευμάτων μέσα στη μέρα αλλά και την εξασφάλιση χρόνου για σωστή άσκηση.

Όμως μην ξεχνάτε ότι όσο σημαντική είναι η δίαιτα και η σωστή διατροφή άλλο τόσο είναι και η σωματική δραστηριότητα, γιατί ο στόχος δεν είναι απλά να αδυνατίσετε αλλά να χάσετε λίπος αφού το τελευταίο συνοδεύεται συνήθως με μεγάλο αριθμό παθήσεων ιδιαιτέρως αν είναι συσσωρευμένο στην κοιλιά.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share