Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μου αρέσει και το θέλω...» - Έρχεται παιδί για Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτο;

Η αποκάλυψη της ηθοποιού

16 Ιανουαρίου 2023 14:30
«Μου αρέσει και το θέλω...» - Έρχεται παιδί για Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτο;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι πανευτυχείς στο γάμο τους, με την ηθοποιό να έχει απαντήσει στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και αρχικά εξήγησε τον λόγο που έγινε ξανθιά, ενώ το κοινό την είχε αγαπήσει με το καστανό της λουκ.

«Τον ρόλο μου στην Πολυκατοικία τον πήρα με προϋπόθεση να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνουν καταστροφές σε αυτό το μαλλί», δήλωσε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σειρά, εξηγώντας πόσο πολύ της άρεσε.

«Τη θυμάμαι με πολλή αγάπη αυτή τη σειρά. Το 2008 ήταν 47 σίριαλ στον αέρα και τερμάτισαν 8 ή 9. Η Πολυκατοικία για εμένα ήταν μία ευτυχής συγκυρία. Μία τελευταία ευκαιρία, γιατί μετά θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να το κάνω», εξήγησε η ηθοποιός.

Όσο για τον σύζυγό της κι επιτυχημένο σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, που εσχάτως είχε τα γενέθλιά του, η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε πως τη βοηθάει πάρα πολύ στο σπίτι τους, καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις απαιτούν πολύ χρόνο.

Η σχέση με τον Σουλτάτο και η πιθανότητα απόκτησης παιδιού

«Ο Λευτέρης πάντα βοηθάει. Έχει ενσυναίσθηση και θέλει να με βοηθάει πάντα», είπε και πρόσθεσε για τον γάμο τους: «Δεν ξέρω αν τον περιμένεις ποτέ τον γάμο. Υπάρχουν περιπτώσεις που λες "που να ξαναμπαίνω στη διαδικασία;". Έγινε χωρίς να το περιμένω, να το πολυσκεφτώ και να το αναλύσω. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα. Είναι δοτικός και σε παρασέρνει. Αν θέλει κάτι πολύ, σίγουρα σε παρασέρνει».

Για την κόρη της, Εύα, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είπε: «Η Εύα είναι ανοιχτόκαρδη και καλόκαρδη. Είναι 8 χρονών, είναι ένα παιδί που μιλάει πολύ και εκφράζεται. Μου αρέσει η οικογένεια, θα ήθελα κι άλλο παιδί, θα ήταν κάτι ενωτικό για την οικογένεια, όμως οκ, δεν τρελαίνομαι. Να είμαστε καλά και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share