Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η Health Solutions γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ιατρικό marketing

Αναλαμβάνει την σχεδίαση και εφαρμογή πληθώρας υπηρεσιών με αποτελεσματικότητα

5 Δεκεμβρίου 2022 10:43
Η Health Solutions γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ιατρικό marketing
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ηealth Solutions ιδρύθηκε το 2012 από τον Νικόλα Σανιδά με στόχο να προσφέρει επαγγελματικό σχεδιασμό και ανάπτυξη στρατηγικής επικοινωνίας και marketing σε επαγγελματίες υγείας, αλλά και σε φορείς που δραστηριοποιούνται στον χώρο του φαρμάκου και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Η εταιρεία από το ξεκίνημά της είναι πρωτοπόρος στο ιατρικό marketing - ένας τομέας σχεδόν άγνωστος στην Ελλάδα το 2012 - και παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στο πεδίο αυτό μέχρι σήμερα, αφομοιώνοντας δημιουργικά όλες τις νέες τάσεις του marketing.

Με πολύτιμη παρακαταθήκη τη δραστηριότητά της αμιγώς στο χώρο της υγείας κι έχοντας πλέον σημαντικούς συνεργάτες-ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, κλινικές, διαγνωστικά εργαστήρια, φαρμακευτικές εταιρείες - η Health Solutions σχεδιάζει την επόμενη μέρα, με στόχο να αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της επικοινωνίας της υγείας και του ιατρικού marketing.

Στην εποχή των ραγδαίων εξελίξεων στον χώρο της υγείας και των νέων τεχνολογιών, η Health Solutions συνδυάζει με επιτυχία τις δυνατότητες που προσφέρει η επιστήμη της επικοινωνίας χρησιμοποιώντας σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και στοχευμένες συνεργασίες για να προσφέρει ολοκληρωμένη και πολυεπίπεδη στρατηγική marketing. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει την σχεδίαση και εφαρμογή πληθώρας υπηρεσιών με αποτελεσματικότητα: από τη διαχείριση των social media και την κατασκευή ιστοσελίδων, τη δημιουργία σχέσεων με τους επαγγελματίες της ενημέρωσης και το δυναμικό content & video marketing.

«Το ιατρικό marketing ανέκαθεν αποτελούσε μια ‘πρόκληση’ για τους ειδικούς της επικοινωνίας, καθώς θα πρέπει πάντα να βρίσκεται η χρυσή τομή, το σημείο δηλαδή, όπου η επιστημοσύνη του ειδικού συναντιέται με τις ανάγκες του ασθενή. Μαζί, με τις σύγχρονες τάσεις του individualized medicine ή personalized medicine, επιδιώκουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά, με την εξατομικευμένη στρατηγική επικοινωνίας που εφαρμόζουμε. Αξιοποιώντας όλες τις εμπειρίες που αποκομίσαμε από τη δεκαετή μας πορεία στο χώρο, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μπροστά, αναβαθμίζοντας και ανανεώνοντας το portfolio υπηρεσιών που προσφέρουμε στη Ηealth Solutions, με στόχο να πρωταγωνιστούμε στις εξελίξεις του μέλλοντος», δήλωσε ο Ιδρυτής & Μanaging Director της Ηealth Solutions, Nικόλας Σανιδάς.

Εδώ και δέκα χρόνια, στη Health Solutions πρωτοπορούμε και πρωτοστατούμε στον τομέα του ιατρικού marketing, βοηθώντας τους συνεργάτες μας να χτίσουν με το κοινό τους γέφυρες ουσιαστικής επικοινωνίας που με την πάροδο του χρόνου μετουσιώνονται σε σχέσεις εμπιστοσύνης. Συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια, από τη στιγμή που βοηθήσαμε να εδραιωθούν στο λεξιλόγιο όλων όσων ασχολούνται με τις υπηρεσίες υγείας λέξεις όπως media planning, consulting, digital marketing, social media.

Δέκα χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας με ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν δίπλα μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι πιστεύουν στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Δέκα χρόνια που λειτουργούμε με σεβασμό και ευαισθησία απέναντι στην ιατρική κοινότητα και το κοινό της. Τα πρώτα δέκα χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις, επαγγελματικές συγκινήσεις και επιτυχίες. Τα πρώτα δέκα χρόνια ήταν μόνο η αρχή…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.healthsolutions.gr

Ακολουθήστε τη Health Solutions σε Facebook, Instagram & LinkedIn

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share