Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Τέλος στον καρκίνο: Ποιο φρούτο τον εξοντώνει και μας το κρύβουν

Πιο ισχυρό και από τις χημειοθεραπείες

28 Ιουλίου 2021 14:20
Τέλος στον καρκίνο: Ποιο φρούτο τον εξοντώνει και μας το κρύβουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί άνθρωποι και ειδικοί απ’ όλο τον κόσμο υποστηρίζουν ότι αυτό το φρούτο είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντικαρκινικό στον κόσμο! Ειδικοί έχουν ανακαλύψει, επίσης, ότι αυτό το φρούτο είναι 10.000 φορές πιο ισχυρό από τη συμβατική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο.

Αλλά, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θέλουν να ξέρουμε για αυτούς τους καρπούς για τον καρκίνο επειδή δεν θα μπορούν πλέον να πωλούν τα προϊόντα τους. Πολλοί ειδικοί απ’ όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι αυτό το φρούτο είναι το ισχυρότερο κατά του καρκίνου σε αυτόν τον πλανήτη. Αλλά, ποιο είναι το όνομα αυτού του φρούτου;

Το όνομα αυτού του θαυματουργού φρούτου είναι Guanábana ή καρπός του δέντρου soursop. Και τώρα, εδώ έρχεται ένα άλλο ερώτημα: πώς και δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με αυτό το φρούτο και τον καρκίνο; Μα επειδή υπάρχουν οργανισμοί που κάνουν πολλά χρήματα από την παραγωγή φαρμάκων για καρκίνο. Τώρα ξέρετε ότι πρέπει να πίνετε το χυμό του φρούτου Guanábana για την πρόληψη της νόσου.

Έχει ευχάριστη γεύση και η κατανάλωσή του δεν οδηγεί στις τρομερές συνέπειες της χημειοθεραπείας. Θα μπορούσατε, επίσης, να φυτέψετε αυτό το δέντρο στην αυλή σας. Παράλληλα δείτε και ποια είναι τα σημάδια του καρκίνου του εντέρου που ξεφεύγουν από τους γιατρούς και κοστίζουν ζωές.

Τέλος στον καρκίνο: Ποιο φρούτο τον εξοντώνει και μας το κρύβουν

Τι είναι το Guanábana;

Το Guanábana είναι ένα αργά αναπτυσσόμενο δέντρο και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Είναι γνωστό ως Guanábana στη Λατινική Αμερική και Soursop στα αγγλικά. Οι καρποί του φρούτου που δρα κατά του καρκίνου είναι μεγάλοι, γλυκοί, καταναλώνονται ωμοί, και χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ποτών, γλυκών κλπ. Το ενδιαφέρον σε αυτό το φυτό είναι οι ισχυρές αντικαρκινικές επιδράσεις του.

Έχει πολλές επωφελείς ιδιότητες, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι η επίδρασή του στους όγκους καρκίνου. Αυτό το φυτό έχει αποδεδειγμένη θεραπευτική επίδραση στον καρκίνο όλων των τύπων. Και είναι επίσης χρήσιμο σε όλες τις μορφές καρκίνου.

Το φυτό αυτό είναι ένα αντιβιοτικό ευρέως φάσματος. Διαθέτει ισχυρές αντιμυκητιασικές και αντιπαρασιτικές ιδιότητες, μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης, ενεργεί ως αντικαταθλιπτικό και βοηθά στην καταπολέμηση του στρες και των νευρικών διαταραχών.

Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς των φαρμάκων. Από το 1970, περισσότερες από 20 εργαστηριακές εξετάσεις, αποκαλύπτουν ότι το εκχύλισμα του καταστρέφει τα κακοήθη κύτταρα των 12 τύπων καρκίνου, συμπεριλαμβανομένων του παχέος εντέρου, του μαστού, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος.

Οι ενώσεις αυτού του δέντρου, αναστέλλουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων 10.000 φορές πιο αποτελεσματικά από ότι η αδριαμυκίνη (γνωστό χημειοθεραπευτικό παράγοντα). Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι η θεραπεία με εκχύλισμα soursop καταστρέφει μόνο τα καρκινικά κύτταρα και δεν επηρεάζει τα υγιή.

Ποιο φρούτο εξοντώνει τον καρκίνο και μας το κρύβουν

Το φρούτο Graviola δεν είναι φάρμακο που θεραπεύει το καρκίνο. Μελέτες σε εργαστήριο έχουν δείξει πως το φυτό μπορεί να καταστρέψει κάποιους τύπους καρκινικών κυττάρων του μαστού και του συκωτιού, ωστόσο, δεν υπάρχουν έρευνες που να αποδεικνύουν τη δράση του πάνω σε ασθενείς με καρκίνο.

Έχει επίσης επιδείξει το φρούτο την ικανότητα στη καταπολέμηση μολύνσεων, ρευματικών και αρθριτικών. Οι ειδικοί όμως προειδοποιούν πως κάποια από τα χημικά που υπάρχουν στο φυτό, εφόσον καταναλωθούν σε μεγάλες ποσότητες, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στα νεύρα και κινητικές διαταραχές, όμοιες με αυτές τις νόσου Πάρκινσον.

Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατοίκους της Καραϊβικής, η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων Graviola, οδήγησε σε νευρολογικά προβλήματα και παραισθήσεις. Η Αμερικανική Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (Federal Trade Commission), που έχει ως αποστολή τη προστασία του καταναλωτή, επέβαλε πρόστιμο σε εταιρία που διακινούσε κάψουλες Graviola, με τον ισχυρισμό πως θεραπεύουν το καρκίνο, ύστερα από παράπονα καταναλωτών.

Περαιτέρω ισχυρισμοί του άρθρου όπως ότι πολλοί ειδικοί έχουν διαπιστώσει την ισχυρότατη αντικαρκινική δράση του φυτού, είναι ψευδείς. Όπως προαναφέραμε, σχετικές έρευνες σε ανθρώπους δεν έχουν γίνει ούτως ώστε να εξαχθεί αυτό το συμπέρασμα. Το Cancer Network συμφωνεί με τα ανωτέρω ευρήματα και εφιστά τη προσοχή ενάντια σε σκευάσματα που περιέχουν Graviola.

Αυτό είναι το ρόφημα που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα μέσα σε 42 ημέρες - Έχει θεραπεύσει πάνω 45.000 ανθρώπους!

Καρκίνος: Αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής ζωής του για την εξεύρεση μιας φυσικής θεραπείας για τον καρκίνο, ο Rudolf Brojs από την Αυστρία βρήκε την πιο ισχυρή συνταγή για τη θεραπεία πολλών απειλητικών για τη ζωή νόσων, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

Ο φυσικός χυμός του έχει βοηθήσει πάνω από 45.000 ανθρώπους να καταπολεμήσουν τον καρκίνου και τελικά να νικήσουν αυτή θανατηφόρα ασθένεια! Σύμφωνα με τον Brojs, τα καρκινικά κύτταρα εξαρτώνται σημαντικά από τις πρωτεΐνες για την επιβίωσή τους. Ως μέρος της θεραπείας του κατά του καρκίνου, πρότεινε επίσης μία 42-ημερών δίαιτα, κατάλληλη γι’ αυτό το είδος της θεραπείας.

Μαζί με το χυμό, ο οποίος βασίζεται στο παντζάρι, το σχέδιο διατροφής πρέπει επίσης να υποστηριχθεί με υψηλή πρόσληψη τσαγιού. Τα καρκινικά κύτταρα λιμοκτονούν και ως εκ τούτου πεθαίνουν, ενώ η γενική μας υγεία βελτιώνεται! Παράλληλα δείτε και ποια είναι τα σημάδια του νεανικού καρκίνου.

Σκότωσε τα καρκινικά κύτταρα μέσα σε 42 ημέρες

Συστατικά:

 • Παντζάρια - 55%
 • Καρότα - 20%
 • Σελινόριζα - 20%
 • Πατάτες - 3%
 • Ραπανάκια - 2%

Οδηγίες:

 • Η προετοιμασία του χυμού είναι πολύ απλή. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά. Μπορείτε να πιείτε όσο χυμό θέλετε, αλλά να είστε προσεκτικοί για να μην το παρακάνετε.
 • Τα παντζάρια είναι ένα από τα πιο ωφέλιμα για την υγεία λαχανικά. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, περιέχουν ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, συμπεριλαμβανομένων C, Β1, Β2, Β6, φολικό και παντοθενικό οξύ και πληθώρα μετάλλων, όπως κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο, νάτριο, σίδηρο και ψευδάργυρο.
 • Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις που αποκαλύπτουν ότι οι φαρμακευτικές ιδιότητες του παντζαριού είναι ευεργετικές για τη θεραπεία της λευχαιμίας και του καρκίνου.
 • Για αρχή, τα παντζάρια είναι πλούσια σε βηταΐνη, ένα αμινοξύ με ισχυρές ιδιότητες που καταπολεμά τον καρκίνο. Η βεταϊνη είναι επίσης ένα ισχυρό αντι-φλεγμονώδες, αντιοξειδωτικός και αποτοξινωτικός παράγοντας.
 • Τα παντζάρια είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για τη θεραπεία διαφόρων τύπων καρκίνου, συμπεριλαμβανομένης της λευχαιμίας. Μια μελέτη που εξέτασε τις επιπτώσεις των παντζαριών σε ασθενείς με καρκίνο, έδειξε ότι το 100% των ατόμων απάντησαν θετικά στη θεραπεία.
 • Παρέχουν επίσης πολλά οφέλη για τις έγκυες γυναίκες, ιδίως επειδή είναι πλούσια σε φολικό οξύ. Επιπλέον, βελτιώνουν το συκώτι και τη λειτουργία της χοληδόχου κύστης και αποτρέπουν τη δυσκοιλιότητα. Ανακουφίζουν από πονοκεφάλους, πονόδοντο, δυσεντερία, προβλήματα των οστών, δερματικά προβλήματα και πόνους.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share