Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έτριβε κάθε πρωί τα δόντια της με τη φλούδα από ένα λεμόνι - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε

Θαυματουργό!

11 Νοεμβρίου 2020 10:35
Έτριβε κάθε πρωί τα δόντια της με τη φλούδα από ένα λεμόνι - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε

Το λεμόνι έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές θαυματουργό τόσο σε θέματα καθαριότητας όσο και σε θέματα υγείας αλλά και ομορφιάς, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν πίνετε καθημερινά λεμόνι με κανέλα. Τι μπορεί να συμβεί όμως αν τρίψουμε τα δόντια μας με μια φλούδα λεμονιού;

Οι λόγοι που τα δόντια μας μπορεί να παρουσιάσουν δυσχρωμίες είναι πολλοί μερικοί από αυτούς η υπερβολική κατανάλωση καφέ ή το κάπνισμα. Πώς θα απαλλαγούμε όμως από αυτό το βασανιστήριο χωρίς να επισκεφθούμε τον οδοντίατρό μας και χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία; Με τη βοήθεια του λεμονιού.

Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες είναι αυτές που θα επαναφέρουν το σμάλτο των δοντιών μας στα φυσιολογικά του επίπεδα και θα μας χαρίσουν και πάλι ένα λαμπερό και αστραφτερό χαμόγελο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρίψετε τη φλούδα από ένα λεμόνι απευθείας στα δόντια σας.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικές ακόμη άγνωστες χρήσεις του λεμονιού στο βίντεο που ακολουθεί:

Αυτά είναι τα 10 οφέλη που έχει το ζεστό νερό με λεμόνι στον οργανισμό σας (βίντεο)

Με πολλούς τρόπους μπορεί να βοηθήσει ο χυμός λεμονιού την υγείας μας. Επίσης δείτε τι γίνεται όταν πιείτε μαγειρική σόδα με λεμόνι.

Συγκεκριμένα τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη C, βιταμίνες του συμπλέγματος B, ασβέστιο, κάλιο, σίδηρο, μαγνήσιο και φυτικές ίνες. Πριν καταναλώσετε χυμό λεμονιού, είναι απαραίτητο να τον αραιώσετε σε νερό, καθώς είναι όξινος και μπορεί να βλάψει τα δόντια σας αν καταναλωθεί σκέτος.

Το ζεστό νερό με λεμόνι πρέπει να πίνεται το πρωί και να περιμένετε να περάσουν 15 έως 30 λεπτά για να φάτε πρωινό. Ενώ παράλληλα βοηθάει σε 10 πράγματα τον οργανισμό σας.

Δείτε στο βίντεο ποια είναι αυτά:

Προσοχή: Μην βάλετε ποτέ ξανά λεμόνι στο ποτό σας - Κινδυνεύετε από...

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα μπορούσε να προκαλέσει ο πάγος ή μία φέτα λεμόνι στο ποτό σας; Αν διαβάσετε το παρακάτω άρθρο θα σταματήσετε σίγουρα να το κάνετε! Από την άλλη πλευρά, ο συνδυασμός του λεμονιού με άλλα υλικά μπορεί να φανεί θαυματουργός, δείτε εδώ ένα ρόφημα με λεμόνι, μαϊντανό και μέλι.

Όταν τα λεμόνια και ο πάγος σερβίρονται σε ποτά, δεν δίνουν μόνο γεύση αλλά και τον κίνδυνο για βακτήρια και ιούς. Ο πάγος μπορεί να είναι μια ωραία προσθήκη σε ένα ποτό, αλλά μπορεί επίσης να μολυνθεί από μικροοργανισμούς, ακόμη και πριν μετατραπεί σε πάγο. Ενώ το νερό που χρησιμοποιείται για τον πάγο αναμένεται να πληροί τα ίδια υγειονομικά πρότυπα όπως το πόσιμο νερό, η ιστορία έχει δείξει ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Το 1987, ο μολυσμένος πάγος που σέρβιραν σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Φιλαδέλφεια, που διεξήχθη μεταξύ του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας και του Κορνέλ, αρρώστησε 5.000 άτομα σε ένα ξέσπασμα του νοροϊού, σε τέσσερις πολιτείες. Ο νοροϊός είναι υπεύθυνος για την έξαρση γαστρεντερίτιδας.
Ο μολυσμένος πάγος ήταν επίσης υπεύθυνος για την επιδημία χολέρας του 1991 στη Λατινική Αμερική που προκάλεσε την ασθένεια σε 8.000 άτομα αλλά και 17 θανάτους.

Τι γίνεται με το λεμόνι στο ποτό

Τα κακά νέα ήταν ότι όταν τα χέρια μολυνθούν με E. coli, τα βακτήρια μεταφέρονται στο υγρό του λεμονιού και του πάγου 100%/. Εάν τα λεμόνια ήταν στεγνά, τα βακτήρια πάλι θα μεταφέροντας αλλά σε ένα ποσοστό της τάξης του 30%.

Αυτά τα ευρήματα ταυτίζονται με προηγούμενη μελέτη, η οποία έδειξε ότι το 69% των φετών λεμονιού που είχαν χρησιμοποιηθεί σε ποτά από 21 εστιατόρια δειγματοληψίας στην περιοχή του Πάτερσον στο Νιού Τζέρσι, μετέφεραν βακτήρια ή μύκητες που σχετίζονται με ανθρώπινη μόλυνση.

Και στην περίπτωση του πάγου τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Τα ποσοστά εδώ φτάνουν από 75% έως και 83%.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share