Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λεμόνι με μαγειρική σόδα: Ένας συνδυασμός που σώζει ζωές

Ποιος είναι ο λόγος;

13 Οκτωβρίου 2020 11:46
Λεμόνι με μαγειρική σόδα: Ένας συνδυασμός που σώζει ζωές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωρίζατε ότι ο συνδυασμός λεμονιού με μαγειρική σόδα είναι 10.000 φορές πιο αποτελεσματικός από οποιαδήποτε χημειοθεραπεία; Γιατί μας το κρατάνε μυστικό;

Επειδή, απλούστατα κάποιες τεράστιες πολυεθνικές έχουν συμφέροντα από βλαβερές για την υγεία μας θεραπείες και τα πανάκριβα φάρμακα που τις συνοδεύουν! Υπάρχουν πολλές μελέτες που αναδεικνύουν τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού, σε όλους τους τύπους καρκίνου. Η σόδα χάρη στην ιδιότητά της να ισορροπεί το pH, είναι το "κερασάκι στην τούρτα".

Μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες φαρμάκων υποστηρίζει, ότι σύμφωνα με 20 εργαστηριακά πειράματα που διεξήχθησαν από το 1970 μέχρι πρόσφατα, το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα από 12 διαφορετικούς τύπους καρκίνων, αποτρέπει τη μετάσταση και είναι 10.000 πιο ισχυρό από φάρμακα όπως το Adriamycin, τη χημειοθεραπεία και άλλες ναρκωτικές ουσίες.

Ειδικότερα, ο συνδυασμός με μαγειρική σόδα καταστρέφει μόνο τα καρκινικά κύτταρα, χωρίς να επηρεάζονται τα υγιή. Οι έρευνες προτείνουν οι ασθενείς να πίνουν το χυμό ενός λεμονιού με ένα κουταλάκι μαγειρικής σόδας (προσοχή: αυτή η θεραπεία δεν αντιστρέφει τις καταστρεπτικές επιπτώσεις της χημειοθεραπείας!). Εκτός όμως από αυτό τον συνδυασμό, δείτε εδώ τι κάνει η σόδα στον ιό της γρίπης.

Βρωμούσε το στόμα του και πήρε τη μαγειρική σόδα που του απέμεινε - Το αποτέλεσμα είναι απίθανο

Απίστευτο είναι αυτό που έκανε ένας άνδρας, του οποίου το στόμα βρωμούσε και βρήκε τον απίθανο τρόπο να το σταματήσει, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό με την χρήση μαγειρικής σόδας.

Η μαγειρική σόδα είναι ένα δημοφιλές συστατικό σε οδοντόκρεμες και στοματικά διαλύματα, δεδομένου ότι έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την απομάκρυνση της πλάκας, ενώ έχει υπάρξει φήμη ακόμη και για βοήθεια στον καρκίνο.

Για μια απίστευτα αποτελεσματική πάστα δοντιών και ούλων, χρησιμοποιήστε ένα μείγμα από έξι μέρη μαγειρικής σόδας σε ένα μέρος του θαλασσινού αλατιού. Τοποθετήστε τα σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε για 30 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, τοποθετήστε τα σε ένα γυάλινο δοχείο. Βρέξτε την άκρη του δείκτη σας και τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα από το μείγμα αλατιού και σόδας στα ούλα σας. Ξεκινώντας με τα άνω ούλα εξωτερικά και στη συνέχεια εσωτερικά, προχωράτε το τρίψιμο στα κάτω ούλα εξωτερικά, και στη συνέχεια εσωτερικά, και τέλος τρίψτε το μίγμα επάνω στα δόντια και φτύστε στο τέλος. Μετά από 15 λεπτά ξεπλύνετε το στόμα σας. Αυτό το μείγμα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην εξόντωση των βακτηρίων.

Για να λευκάνετε τα δόντια σας διαλύστε μια ώριμη φράουλα και ανακατέψτε τη με 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Απλώστε το μΕίγμα επάνω στα δόντια σας και αφήστε το για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, βουρτσίζετε τα δόντια σας και ξεπλένετε. Αυτή η μέθοδος δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα, καθώς η υπερβολική χρήση θα μπορούσε δυνητικά να βλάψει το σμάλτο των δοντιών σας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share