Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Οικογένεια Micellaire από τη Garnier…φυσικά !

Υπάρχει ένα προϊόν ντεμακιγιάζ για κάθε τύπο επιδερμίδας.

17 Σεπτεμβρίου 2020 13:25
Οικογένεια Micellaire από τη Garnier…φυσικά !

Τα τελευταία χρόνια, η Garnier Skinactive έχει επενδύσει στη σειρά Micellaire, λανσάροντας ένα νερό Micellaire για κάθε τύπο και ανάγκη της επιδερμίδας. Το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire δεν είναι απλώς ο καλύτερος τρόπος να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου αλλά ταυτόχρονα απαλλάσσει την επιδερμίδα σου από τους ρύπους που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της μέρας.

Καθώς υπάρχουν επιδερμίδες με πολύ διαφορετικές ανάγκες, η Garnier έχει δημιουργήσει ένα προϊόν Micellaire για κάθε τύπο επιδερμίδας, φροντίζοντας τα προόντα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τις σύγχρονης always on γυναίκας, σαν κι εσένα…

1. Διφασικό Micellaire όλα σε 1 για έντονο και αδιάβροχο μακιγιάζ

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή διφασική σύνθεση από τη Garnier, εμπλουτισμένη με μικκύλια, ενεργά καθαριστικά συστατικά που δρουν σαν μαγνήτες, παγιδεύοντας τους ρύπους και το μακιγιάζ αλλά και argan oil για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Με 1 κίνηση καθαρίζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Μη λιπαρό και κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες.

2. Micellaire Delicate για ευαίσθητη επιδερμίδα

Κατάλληλο και για χρήστες φακών επαφής (οφθαλμολογικά ελεγμένο) για αποτελεσματικό, γρήγορο και εύκολο ντεμακιγιάζ. Με μια κίνηση καθαρίζει, απομακρύνει ακόμα και το αδιάβροχο & μακράς διαρκείας μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ καταπραΰνει τις ευαίσθητες επιδερμίδες και τα μάτια. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με μικκύλια, έλαιο ντεμακιγιάζ και ανθόνερο κενταύριας καταπραΰνει και ηρεμεί την ευαίσθητη επιδερμίδα και τα μάτια.

3. Micellaire 3 σε 1 για κάθε τύπο επιδερμίδας

Εάν θέλεις ένα αποτελεσματικό, γρήγορο και εύκολο στη χρήση προϊόν ντεμακιγιάζ, σου συστήνουμε το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire 3 σε 1 από την Garnier. Με μια κίνηση καθαρίζει, απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους ενώ καταπραΰνει τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Χάρη στην υποαλλεργική του σύνθεση, σέβεται κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και τις πιο ευαίσθητες. Χωρίς άρωμα.

4. Micellaire Ροδόνερο για θαμπές και ευαίσθητες επιδερμίδες

Το συγκεκριμένο προϊόν, αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην μεγάλη πλέον γκάμα της οικογένειας Micellaire και είναι ιδιαίτερα σχεδιασμένο για θαμπές και ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ η σύνθεσή του με ροδόνερο, υπόσχεται να προσφέρει στην επιδερμίδα σου πρόσθετη ευχαρίστηση και μια ανάλαφρη δροσερή αίσθηση. Το ροδόνερο ως βασικό συστατικό προσφέρει στο νέο Micellaire ένα ντελικάτο και λουλουδάτο άρωμα κάνοντας τη ρουτίνα της περιποίησης της επιδερμίδας σου πραγματικά ευχάριστη.

Εσύ ακόμα να ανακαλύψεις αυτό που ταιριάζει ακριβώς στις δικές σου ανάγκες;

Επικοινωνία

L'Oréal Hellas

Consumer Products Division

Communications Manager: Δήμητρα Πετρίδη Τηλ: (+30) 210 61 88 579 [email protected]

Weber Shandwick

Account Manager: Ασημίνα Μαναγλιώτη Τηλ: (+30) 210 81 71 292 [email protected]

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share