Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

Γέμισε μια κάλτσα με αλάτι και την έβαλε στο τηγάνι - Απαλλάχτηκε από κάτι ανυπόφορο

Θαυματουργό!

10 Αυγούστου 2020 12:03
Γέμισε μια κάλτσα με αλάτι και την έβαλε στο τηγάνι - Απαλλάχτηκε από κάτι ανυπόφορο
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Τι θα γίνει άμα βάλεις μέσα σε μια κάλτσα αλάτι και την βάλεις στο τηγάνι; Σίγουρα κανένας από εσάς δεν είχε σκεφτεί καν να το κάνει, όμως με αυτόν τον τρόπο μπορείς να απαλύνεις έναν σοβαρό πόνο!

Πέρα από τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, έχει και απολυμαντικές. Οι άνθρωποι, για εκατοντάδες χρόνια, χρησιμοποιούν το αλάτι στα σπίτια τους για σκοπούς καθαρισμού, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε αλάτι σε ένα καυτό ταψί! Δεν έχει τοξικές επιδράσεις και βοηθάει την υγεία.

Όσοι έχουν νιώσει πόνο στα αυτιά ξέρουν πολύ καλά πόσο επίπονος μπορεί να γίνει και συνήθως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό.

Είναι πολλοί που αρνούνται να πάρουν πολλά από τα φάρμακα της αγοράς λόγω των πολυάριθμων παρενεργειών που έχουν και των χρημάτων. Γι’αυτό το λόγο αυτή η ιδέα είναι πανέξυπνη, γιατί μπορείς να πολεμήσεις τον πόνο στα αυτιά μόνο χρησιμοποιώντας αλάτι.

Εκτός από αλάτι, θα χρειαστείτε και άσπρες κάλτσες. Πρέπει να είναι άσπρες γιατί αλλιώς είναι πολύ πιθανόν να αποχρωματιστούν.

Είναι σημαντικό να είναι χοντρό αλάτι της θάλασσας. Να είναι μεγάλοι οι κόκκοι για να μην βγουν από την κάλτσα και να είναι θαλάσσης λόγω της ειδικής χημικής του σύστασης. 1-1,5 κούπες θα είναι αρκετές.

Το αλάτι μπαίνει στις κάλτσες. Κλείστε τις κάλτσες καλά, κατά προτίμηση με διπλό κόμπο.

Τελικά θα πρέπει να έχει περίπου το μέγεθος της παλάμης σας .Τοποθετήστε στη συνέχεια τη κάλτσα με το αλάτι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά για 4-6 λεπτά. Θα μπορούσατε να τη βάλετε και στο φούρνο μικροκυμάτων εναλλακτικά αν και είναι πιο δύσκολο να ζεστάνετε εξίσου όλο το αλάτι και εκτός από αυτό, είναι πιο εύκολο να σκιστεί η κάλτσα μετά. Γενικότερα, η μέθοδος με το τηγάνι είναι καλύτερη.

αλάτι κάλτσα

Ελέγξτε με το χέρι σας να μην είναι πολύ ζεστή η κάλτσα και τοποθετήστε την πάνω στο αυτί. Θα πρέπει να καλύπτει και ένα μέρος από το σαγόνι, Θα δείτε διαφορά μέσα σε λίγα λεπτά! Η ανακούφιση του πόνου είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα και με αυτό το κόλπο η επιτυχία είναι εγγυημένη!

αλάτι πόνος στο αυτί

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share