Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έριξε αλάτι πάνω στο καυτό ταψί - Λίγα λεπτά μετά...

Σωτήριο!

9 Αυγούστου 2020 15:02
Έριξε αλάτι πάνω στο καυτό ταψί - Λίγα λεπτά μετά...

Όταν δεν καθαρίζετε συχνά τα ταψιά σας, τα στρώματα λίγδας και φαγητού γίνονται σκληρά σαν πέτρα όσο περνάει ο καιρός. Μπορεί να φαίνεται αδύνατον να τα καθαρίσετε αλλά αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα τα ταψιά θα καθαρίσουν σε πολύ λίγο χρόνο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο αλάτι!

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική φορά που το αλάτι αποδεικνύεται θαυματουργό σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε ένα ποτήρι αλάτι στο νεροχύτη σας. Κοιτάξτε λοιπόν πόσο απλό είναι να κάνετε τα ταψιά σας να μοιάζουν σαν καινούρια.

Βήμα 1: Καλύψτε όλο το ταψί με αλάτι. Ζεστάνετε τον φούρνο σας στους 50 °C.

Βήμα 2: Βάλτε το βρώμικο ταψί καλυμμένο με αλάτι στον φούρνο και αφήστε το εκεί μέχρι το αλάτι να γίνει καφέ.

Βήμα 3: Αφαιρέστε το αλάτι από το ταψί.

Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε μια σκληρή σπάτουλα (για παράδειγμα μια σιδερένια) για να τρίψετε εύκολα των αλάτι που δεν έχει φύγει αλλά και τα καμένα λίπη και το φαγητό.

Βήμα 5: Τώρα ξεβγάλετε το ταψί με λίγο νερό. Έτοιμοι!

Ρίχνει αλάτι και πάγο σε ένα μπολ - Μόλις δείτε το γιατί θα το κάνετε και εσείς... (Video)

Πόσες φορές θέλετε να απολαύσετε ένα ποτό ή αναψυκτικό και έχει προλάβει να παγώσει στο ψυγείο σας; Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μπολ με νερό, πάγο και αλάτι! Το αλάτι έχει πολλές χρήσεις, τις οποίες μπορεί να αγνοείτε. Μπορεί να βάλει τέλος σε ένα από τα πιο συχνά προβλήματα, που όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Αρχικά βάλτε λίγο νερό στο μπολ και στη συνέχεια γεμίστε το υπόλοιπο με όσο περισσότερο πάγο μπορείτε. Έπειτα ρίξτε μέσα μερικές κουταλιές αλάτι, ανακατέψτε και βάλτε μέσα το αναψυκτικό ή ότι άλλο θέλετε να πιείτε. Μετά από 2 λεπτά θα ποτό σας θα είναι έτοιμο να το απολαύσετε παγωμένο!

Δείτε το βίντεο:

Έβαλε ένα μύδι πάνω σε ένα τραπέζι καλυμμένο με αλάτι - Η συνέχεια θα σας... καθηλώσει (Video)

Ένας YouTuber έβαλε ένα μύδι πάνω στο τραπέζι πριν το βράσει. Έριξε πάνω στο τραπέζι αλάτι και αυτό που συνέβη είναι πραγματικό θαύμα. Το μύδι ανοίγει το κοχύλι του και “γλείφει” το αλάτι από το τραπέζι. Επίσης, ένας άντρας έριξε αρκετό αλάτι σε ένα σημείο της παραλίας που είχε άμμο και ξαφνικά συνέβη κάτι πολύ παράξενο που αξίζει να το δοκιμάσετε!

Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με την περιγραφή. ΔΕΝ είναι αληθινή. Τα μύδια δεν γλείφουν το αλάτι. Στην πραγματικότητα δεν χρησιμοποιούν καν την γλώσσα τους. Το μύδι αυτό χρησιμοποιεί το πόδι του για να σκάψει πιο βαθιά στην άμμο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν είναι άμμος. Είναι το τραπέζι της κουζίνας.

Παρ’όλο που μοιάζει περισσότερο με γλώσσα, ο μυς αυτός είναι κάτι σαν πόδι που χρησιμοποιείται για ελιγμούς.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share