Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ρίχνει ξύδι μαζί με οινόπνευμα στο αυτί - Ο λόγος θα σας σοκάρει

Σίγουρα θα το δοκιμάσετε!

7 Αυγούστου 2020 11:29
Ρίχνει ξύδι μαζί με οινόπνευμα στο αυτί - Ο λόγος θα σας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας απλός τρόπος για να καθαρίσετε με ασφάλεια το αυτί σας και να αφαιρέσετε το κερί, είναι να βάλετε λίγο ξύδι με οινόπνευμα. Ναι, καλά διαβάσατε.

Ακόμα, αν αντιμετωπίζετε μολύνσεις στα αυτιά, είναι ένα φάρμακο πολύ αποτελεσματικό. Σχεδόν όλες οι σταγόνες για τα αυτιά περιέχουν μόνο αλκοόλ για το πλύσιμο και το στέγνωμα του αυτιού. Αυτή η θεραπεία στο σπίτι περιλαμβάνει οινόπνευμα και άσπρο ξίδι.

Το αλκοόλ και το λευκό ξύδι ξηραίνουν το αυτί, καταπολεμούν τις λοιμώξεις, εξαλείφουν το κερί και ανακουφίζουν από τον πόνο. Το λευκό ξύδι έχει αντιβακτηριακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες και έχει, επίσης, επίδραση ενάντια στις μολύνσεις που απαιτούν αντιβιοτικά.

Συστατικά:

  • Αλκοόλ (οινόπνευμα)
  • Λευκό ξύδι
  • Μέθοδος παρασκευής:
  • Αναμείξτε σε ίσα μέρη λευκό ξύδι και αλκοόλ.

Τρόπος χρήσης:

  • Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού από το προετοιμασμένο μείγμα, γείρετε το κεφάλι σας στο πλάι και ρίξτε λίγο από το φάρμακο στο αυτί σας. Κρατήστε το κεφάλι σας στο πλάι για 30 έως 60 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, καθίστε σε όρθια θέση και αφήστε το μείγμα να βγει από το αυτί σας.
  • Για τη θεραπεία της λοίμωξης του αυτιού ή αφαίρεσης λίπους ή νερού από το αυτί, θα πρέπει να συνεχίσετε τη διαδικασία τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Αν έχετε να κάνετε με ένα διάτρητο τύμπανο αυτιού, δε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο. Εκτός όμως, από τη χρήση του στο αυτί, δείτε εδώ τι κάνει το ξύδι στο... καζανάκι.

Έριξε ένα μπολ ξύδι στο πλυντήριο των πιάτων - Μόλις τελείωσε η πλύση τα πιάτα...

Το πλυντήριο πιάτων είναι μία από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις και αποτελεί από τις πιο σωτήριες ηλεκτρικές συσκευές μέσα σε ένα σπίτι καθώς σε γλιτώνει από πολύ χρόνο κι ακόμη περισσότερο κόπο. Μερικές φορές όμως, τα αποτελέσματα δεν είναι τα απολύτως επιθυμητά και τα πιάτα βγαίνουν ίσως με μερικούς μικρούς λεκέδες ή ακόμη και θαμπά. Πριν σπεύσεις στο κοντινότερο κατάστημα λευκών ειδών και βιαστείς να το αντικαταστήσεις, ρίξε μια ματιά στη συμβουλή που θα σου δώσουμε.

Είναι μερικά φυσικά υλικά που πολλές φορές φαίνονται πολύ πιο δραστικά και αποτελεσματικά ακόμη και από τα πιο ακριβά απορρυπαντικά, ένα εξ αυτών και το ξύδι που είναι πραγματικά θαυματουργό, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε ξύδι στο βραστήρα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις ένα μπολ με λευκό ξίδι στο πάνω ράφι του ήδη γεμάτου σου πλυντηρίου πιάτων, πριν το θέσεις σε λειτουργία.

Μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος πλύσης, θα παρατηρήσεις ότι χάρη στο ξίδι, στον πανίσχυρο αυτό «βοηθό» στην κουζίνα, οι επίμονοι λεκέδες και τα λίπη είναι πλέον παρελθόν! Τα πιάτα και τα ποτήρια σου θα λάμπουν από καθαριότητα και μάλιστα με τον πιο φυσικό τρόπο!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share