Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η δίαιτα που θα σε σώσει από το φούσκωμα μέσα σε 3 μόνο ημέρες

Θαυματουργή!

4 Αυγούστου 2020 15:20
Η δίαιτα που θα σε σώσει από το φούσκωμα μέσα σε 3 μόνο ημέρες

Το καλοκαίρι ήρθε, οι πρώτες βουτιές στην παραλία ξεκίνησαν κι εσύ αγχώνεσαι για τα λίγα παραπάνω κιλάκια που πήρες το χειμώνα και μέσα στην καραντίνα. Μπορεί να είμαστε της άποψης πως καλύτερο θα ήταν να αγαπάς το σώμα σου έτσι ακριβώς όπως είναι αλλά αν θεωρείς πως θα νιώσεις καλύτερα αν αποχωριστείς αυτά τα κιλά τότε σε υποστηρίζουμε και γι' αυτό ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα την πιο γρήγορη και αποτελεσματική δίαιτα.

Μπορεί να είναι κάπως πιο... αυστηρή από τις συνηθισμένες αλλά σκέψου πως θα "βασανιστείς" μόνο τρεις ημέρες και τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα!

Η γνωστή blogger Λίλιθ Μουν δημοσίευσε τη γρήγορη δίαιτα με πορτοκάλια και όπως η ίδια ανέφερε, έχασε 3 κιλά σε 3 μέρες. Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν μπορούν να στερηθούν τα αγαπημένα τους τρόφιμα, δες εδώ τη θαυματουργή δίαιτα της σοκολάτας.

«Τον περασμένο χρόνο έχασα 11 κιλά σε τρεις μήνες και το κατάφερα με την αποτοξίνωση που έκανα με το χυμό πορτοκάλι. Κάποιοι θα πείτε ότι είναι ανθυγιεινό, αλλά σε εμένα είχε αποτέλεσμα!».

Η Λίλιθ Μουν, όπως είναι το ψευδώνυμό της στο διαδίκτυο αναφέρει ότι η γρήγορη δίαιτα με χυμό πορτοκάλι, έχει και αρκετά οφέλη, όπως για παράδειγμα, μια γυναίκα μετά τη διατροφή 3ων ημερών έχει καλύτερο δέρμα, νιώθει γεμάτη ενέργεια και πιο ελαφριά, ενώ νιώθει ήδη ότι έχει χάσει κάποια κιλά.

Τι πρέπει να κάνετε για να χάσετε 3 κιλά σε 3 μέρες

Όπως η ίδια αναφέρει θα χρειαστείτε 1 λίτρο φυσικό χυμό πορτοκάλι, διαλυμένο σε νερό. Η αυθεντική συνταγή λέει ένα λίτρο χυμό με ένα λίτρο νερό και μπορείτε να το κάνετε αυτό, αλλά όπως η Λίλιθ αναφέρει είναι το ίδιο πράγμα. Πρόκειται για ένα είδος αποτοξίνωσης. Η πρώτη μέρα είναι όντος δύσκολη, το ίδιο και η δεύτερη. Η τρίτη όμως, όχι μόνο είναι αρκετά εύκολη αλλά αρχίζει να κόβεται και η παραπανίσια όρεξη για κάτι αλμυρό ή γλυκό.

Μετά το τριήμερο αποτοξίνωσης, η Λίλιθι λέει πώς δεν έχει όρεξη για πολύ φαγητό και 6-8 μικρά γεύματα την ημέρα είναι αρκετά για να διατηρήσει τα χαμένα της κιλά και το στομάχι της χορτάτο.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share