Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Σπάσατε ένα αυγό και ο κρόκος ήταν πορτοκαλί; Αυτό σημαίνει ότι...

Δώστε βάση!

28 Ιουλίου 2020 16:11
Σπάσατε ένα αυγό και ο κρόκος ήταν πορτοκαλί; Αυτό σημαίνει ότι...

Το αυγό όπως έχουμε ξαναπεί είναι ένα τρόφιμο γεμάτο πρωτεΐνη και θρεπτικά συστατικά και καταναλώνεται σχεδόν σε καθημερινή βάση από ανθρώπους που προσέχουν τη διατροφή τους και ακολουθούν μια συγκεκριμένη δίαιτα. Πότε όμως ένα αυγό είναι πιο θρεπτικό και πότε μπορεί να καταναλωθεί άφοβα;

Μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση ενός αυγού παίζει το χρώμα του κρόκου. Όσο πιο παχύ, σκούρο, πορτοκαλί χρώμα έχει ο κρόκος, τόσο πιο υγιεινό είναι το αυγό. Το χρώμα του κρόκου είναι σταθερό και δεν μεταβάλλεται με το μαγείρεμα.

Γι’ αυτό να έχετε πάντα στο νου σας, ότι ένα αυγό με πιο πορτοκαλί κρόκο είναι σίγουρα πολύ πιο υγιεινό από τα υπόλοιπα. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό που πρέπει να προσέξουμε στα αυγά, δείτε για ποιο λόγο δεν πρέπει να τα βάζετε στη θήκη του ψυγείου.

Έβαλε ένα βραστό αυγό μέσα σε ένα ποτήρι - Θα σας λύσει τα χέρια αυτό το κόλπο

Τι θα συμβεί αν βάλετε ένα βραστό αυγό; Σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας, και όταν δείτε το βίντεο θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα.

Το αυγό είναι η βάση για πολλές συνταγές και στο διαδίκτυο έχουμε δει πάρα πολλά τεχνάσματα και κόλπα που έχουν κάνει την ζωή μας στην κουζίνα ευκολότερη. Ένα ακόμα είναι και αυτό για να μην σπάνε τα βραστά αυγά, το οποίο θα δείτε εδώ.

Μόλις δείτε το παρακάτω βίντεο το καθάρισμα του αυγού θα είναι πολύ εύκολο. Τόσο γρήγορα, τόσο φοβερά και τόσο εύκολα!

Αρχαίο φάρμακο με αυγό από τους Σαμουράι: Μεγαλώστε γερά κόκαλα και ενισχύστε τον οργανισμό σας!

Έχετε προβλήματα με τα οστά σας ή κουράζεστε εύκολα; Αυτό το αρχαίο γιατρικό με αυγό από την Ιαπωνία και τους Σαμουράι υπόσχεται να βάλει ένα τέλος.

  • 1. Πλένουμε ένα αυγό και το βάζουμε σε ένα ποτήρι 150 ml μηλίτη.
  • 2. Το αφήνουμε για επτά ημέρες.
  • 3. Σε αυτό το διάστημα το τσόφλι του αυγού θα λιώσει και μόνο η λεπτή μεμβράνη που συγκρατεί τον κρόκο και το ασπράδι θα μείνει.
  • 4. Ξεφλουδίζουμε την μεμβράνη και βάζουμε τον κρόκο και το ασπράδι στο ξύδι, ανακατεύουμε καλά.

Καταναλώνουμε 10 ml από αυτό το μείγμα τρεις φορές την ημέρα, διαλυμένο σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Αυτό το ιάσιμο τονωτικό είναι σπουδαίο για την υγεία και τα οστά μας και μας επιτρέπει να είμαστε γεμάτοι δύναμη και ενέργεια. Μάλιστα το αυγό, και συγκεκριμένα το τσόφλι του, μπορεί να σας σώσει από προβλήματα στα δόντια.

Με αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός μας μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις χρήσιμες βιταμίνες και πρωτεΐνες, καθώς και το ασβέστιο από το αυγό.

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share