Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έτριβε κάθε βράδυ τις βλεφαρίδες της με ελαιόλαδο - Μόλις δείτε τι συνέβη ένα μήνα μετά θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Δοκιμάστε το!

25 Ιουλίου 2020 08:39
Έτριβε κάθε βράδυ τις βλεφαρίδες της με ελαιόλαδο - Μόλις δείτε τι συνέβη ένα μήνα μετά θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Οι όμορφες, μακριές και πυκνές βλεφαρίδες μπορούν να απογειώσουν τα μάτια σας, δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό βλέμμα. Πως όμως μπορείτε να μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας με φυσικό τρόπο; Χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να φορέσετε ψεύτικες ή να κάνετε εμφύτευση; Η λύση βρίσκεται στα ντουλάπια της κουζίνας σας και δεν είναι άλλη από τα θαυματουργό ελαιόλαδο, που για ακόμη μια φορά θα σας λύσει τα χέρια. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό θέμα ομορφιάς που θα σας φανεί χρήσιμο το ελαιόλαδο, δείτε εδώ πόσο θαυματουργό μπορεί να φανεί για τα χείλη σας.

Τα φυσικά έλαια όπως το ελαιόλαδο, το καστορέλαιο και το έλαιο καρύδας είναι πολύ ευεργετικά για την ανάπτυξη της τρίχας. Περιέχουν λιπαρά οξέα που τρέφουν τους θύλακες και διατηρούν τις τρίχες υγιείς. Γι’ αυτό και μπορούν να σας βοηθήσουν να μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας ευκολότερα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόζετε καθημερινά ή έστω κάποιες φορές την εβδομάδα μια σταγόνα από το έλαιο της αρεσκείας σας είτε ένα μείγμα αυτών με μια μπατονέτα ή το δάχτυλο σας πριν πάτε για ύπνο. Έτσι, κατά την διάρκεια της νύχτας οι βλεφαρίδες σας θα απορροφήσουν τα ευεργετικά στοιχεία των φυσικών αυτών υλών και θα δυναμώσουν. Προσέξτε μόνο μην τρίψετε τα μάτια σας, διότι υπάρχει πιθανότητα να μπει μέσα το έλαιο και να σας προκαλέσει ερεθισμό.

Μπορείτε επίσης να κόψετε ένα κομμάτι φλούδας λεμονιού και να βάλετε πάνω της λίγο ελαιόλαδο ή καστορέλαιο. Στη συνέχεια να την αφήσετε για 4-5 μέρες και έπειτα να την τοποθετήσετε πάνω στα βλέφαρα σας.

Τέλος, μπορείτε να αναμείξετε 2 σταγόνες καστορέλαιο και 2 σταγόνες από ασπράδι αυγού και να εφαρμόσετε το μείγμα στις ρίζες των βλεφαρίδων σας κάθε βράδυ.

Ζέστανε ελαιόλαδο και έριξε 3 σταγόνες στο αυτί της - Απαλλάχθηκε από κάτι που τη βασάνιζε χρόνια!

Το περιττό κερί στα αυτιά ή αλλιώς κυψελίδα, όπως είναι ο επιστημονικός όρος, θα πρέπει να αφαιρείται με φυσικό τρόπο και όχι με τη χρήση μπατονέτας, επειδή η κατάσταση θα μπορούσε να επιδεινωθεί ή να προκληθεί μόλυνση. Και ποιος είναι ο πιο ασφαλής και φυσικός τρόπος για να απαλλαχθείτε από αυτό το βασανιστήριο; Μα φυσικά το ελαιόλαδο.

Έχουμε δει άπειρες φορές πως το ελαιόλαδο πέραν της κλασσικής του χρήσης έχει και πάρα πολλές ευεργετικές ιδιότητες στην υγείας μας, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν κάθε βράδυ πριν τον ύπνο πίνετε μια κουταλιά ελαιόλαδο.

Το ελαιόλαδο διαθέτει αντισηπτικές ιδιότητες που μειώνουν τον κίνδυνο ωτίτιδας. Καταπραΰνει τη φλεγμονή και συμβάλλει στην αφαίρεση της κυψελίδας για τον καθαρισμό του καναλιού του αυτιού. Παρακάτω θα δείτε πώς ακριβώς θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε.

Υλικά

  • 3 σταγόνες ζεστό ελαιόλαδο
  • 1 σταγονόμετρο

Οδηγίες

  • Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και ρίξτε δύο με τρεις σταγόνες μέσα στο βουλωμένο αυτί.
  • Περιμένετε δέκα λεπτά μέχρι να μαλακώσει η κυψελίδα.
  • Έπειτα γείρετε το κεφάλι σας στο πλάι για να αφήσετε το λάδι και την κυψελίδα να τρέξουν έξω.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share