Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακάτεψε λεμόνι με γιαούρτι και άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό της - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Δοκιμάστε το!

25 Ιουνίου 2020 10:40
Ανακάτεψε λεμόνι με γιαούρτι και άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό της - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Ποιος είπε ότι πρέπει να φτάσεις σε μια συγκεκριμένη ηλικία για να αρχίζεις να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και να ανησυχείς για τυχόν χαλάρωση; Η πρόληψη είναι ότι σημαντικότερο μπορείς να χαρίσεις στον οργανισμό και το δέρμα σου και πριν σπεύσεις στο κοντινότερο φαρμακείο να προμηθευτείς παντός είδους κρέμες και μάσκες που υπόσχονται ενυδάτωση, σύσφιξη κι ένα αλαβάστρινο δέρμα ρίξε καλύτερα μια ματιά στην κουζίνα σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο γιαούρτι και λίγο λεμόνι.

Το λεμόνι είναι ένα θαυματουργό υλικό για την υγεία και τον οργανισμό σας, δείτε εδώ πώς θα σας βοηθήσει να αποβάλλεται το περιττό λίπος.

Η σπιτική συνταγή που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τις ρυτίδες και να συσφίξετε το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο.

Θα χρειαστείτε:

  • 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

Αναμειγνύουμε τα δύο συστατικά. Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με ζεστό νερό για να βοηθήσουμε να ανοίξουν οι φραγμένοι πόροι. Σκουπίζουμε με καθαρή πετσέτα. Τρίβουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στο πρόσωπό μας και αφήνουμε να στεγνώσει για 20 έως 30 λεπτά. Ξεπλένουμε και ενυδατώνουμε.

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες σπιτικές μάσκες για φυσικό, στιγμιαίο λίφτινγκ, αλλά και για την εξασθένιση των κηλίδων και των σημαδιών της ακμής.

Άσε τα ηρεμιστικά και πιάσε τα λεμόνια τώρα

Ξέραμε ότι υπάρχει μια επιστημονική εξήγηση γιατί θέλουμε να ζούμε σε ένα σπίτι, περιτριγυρισμένο από λεμονιές! Και σήμερα σου επιβεβαιώνω τον… εθισμό που έχεις στον μυρωδάτο αυτό φυτό!

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, το να… σνιφάρεις λεμόνια, μόνο σε καλό θα σου βγει! Είτε πρόκειται να μυρίσεις ένα φρέσκο λεμόνι ή ακόμη και την… λατρεμένη κολόνια “Μυρτώ” με άρωμα λεμόνι!
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, λοιπόν, η μυρωδιά ενός λεμονιού μπορεί να μειώσει το στρες.

Όταν οι συμμετέχοντες πρόσφατης έρευνας λοιπόν, πέρασαν περίπου 10 λεπτά μυρίζοντας ένα φρέσκο λεμόνι, το αποτέλεσμα έδειξε μια αξιοπρόσεκτη μείωση της κακής διάθεσης που είχαν προηγουμένως.

Τα επίπεδα της έντασης, άγχους, κατάθλιψης, σύγχυσης, κούρασης και νεύρων μειώθηκαν κατά πολύ, απλά μυρίζοντας το φημισμένο εσπεριδοειδές φυτό! Τύφλα να έχουν τα ηρεμιστικά δηλαδή!

Οπότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα: Κάθε φορά που το αφεντικό έχει γκρίνιες, εσύ ξεκίνα το… σνιφάρισμα! Έχε ένα λεμόνι κοντά στο γραφείο σου ή ένα αρωματικό κερί με άρωμα λεμονιού και αφιέρωνε λίγα λεπτά για να χαλαρώσεις, παίρνοντας βαθιές ανάσες!

Ή απλά μπορείς να πας διακοπές… Ό,τι θεωρείς καλύτερο για εσένα!

*Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ιατρικής γνωμάτευσης και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με την υγεία, είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπευτικό πλάνο για κανένα άτομο. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν, δεν δημιουργεί μια σχέση γιατρού-ασθενή. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share