Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Διώξτε όλο το λίπος από το σώμα σας με λεμόνι και... Χάστε 4,5 κιλά σε μια εβδομάδα

Τρομερό αποτέλεσμα

23 Ιουνίου 2020 16:36
Διώξτε όλο το λίπος από το σώμα σας με λεμόνι και... Χάστε 4,5 κιλά σε μια εβδομάδα

Με αυτό το σπιτικό ρόφημα θα χάσετε εύκολα και γρήγορα το λίπος από το σώμα σας, και μέσα σε μια εβδομάδα θα απαλλαγείτε από 4,5 κιλά.

Είναι ένα υγρό το οποίο θα σας βοηθήσει να χάσετε το περιττό λίπος, πολύ γρήγορα, σαν και αυτό που ήπιε μια 23χρονη και έχασε 53 κιλά πανεύκολα. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι φτιάχνεται με δύο συστατικά που όλου έχουν στο ψυγείο τους: σέλινο και λεμόνι.

Συστατικά

  • 400 γραμμάρια σέλινο
  • 1 κιλό λεμόνια

Πως φτιάχνεται

Βάζουμε σε ένα σκεύος μαγειρικής 400 γραμμάρια σέλινο και προσθέτουμε 2 λίτρα νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγη τριμμένη φλούδα λεμονιού. Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά και στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει για 5-6 ώρες.

Στη συνέχεια ρίχνουμε 1kg από χυμό λεμονιού μέσα στο μείγμα. Στη συνέχεια περάστε το μείγμα από ένα σουρωτήρι και τοποθετήστε το σε ένα μπουκάλι.

Θα πρέπει να καταναλώνεται ένα ποτήρι από αυτό το υγρό πριν από κάθε γεύμα.

Το στυμμένο λεμόνι κάνει κακό στην υγεία - Προσοχή όταν...

Γνωρίζουμε ότι το λεμόνι είναι θαυματουργό και μπορεί να ενισχύσει τον οργανισμό και την υγεία, ωστόσο μπορεί να προκαλέσει κακό σε κάποιες περιπτώσεις.

Μπορεί σε μικρές ποσότητες το λεμόνι να κάνει καλό στον οργανισμό μας, και μπορείτε να δείτε εδώ ένα παράδειγμα, ωστόσο αν καταναλώνουμε καθημερινά μεγάλη ποσότητα είναι βλαβερό.

Συνήθως τα νέα κορίτσια που κάνουν δίαιτες συνηθίζουν να πίνουν με άδειο στομάχι νερό με στυμμένο λεμόνι. Για τη δίαιτα μπορεί να είναι ωφέλιμο, όχι όμως και για την υγεία μας αφού μπορεί να προκαλέσει στομαχικές καούρες, ξινίλες ακόμα και σοβαρά γαστρικά προβλήματα.

Άτομα λοιπόν με ευαισθησία στο στομάχι καλό θα είναι να το αποφεύγουν. Μία άλλη ιδιότητα που έχει το λεμόνι είναι πως ρίχνει την αρτηριακή πίεση. Για έναν άνθρωπο που έχει υπέρταση αυτό μπορεί να είναι καλό, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για κάποιον που έχει υπόταση. Αν η πίεσή σας είναι κάτω του φυσιολογικού, καλά θα κάνετε να καταναλώνετε όσο λιγότερα λεμόνια μπορείτε.

Παράλληλα, αν είστε γυναίκα, γνωρίζετε ότι το λεμόνι το καταναλώνουμε όταν θέλουμε να καθυστερήσουμε την περίοδό μας κυρίως λόγω των διακοπών.

Στύβει 2 λεμόνια και ρίχνει τον χυμό πάνω στα νύχια της - Το αποτέλεσμα; Απίθανο

Αν σας αρέσει να ασχολείστε με το μανικιούρ σας, σας τότε θα γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να τα βάφετε. Γι' αυτό έχουμε βρει μία γρήγορη και απλή λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν ξεβάφετε τα νύχια σας.

Σας τελείωσε το ασετόν; Αναμείξτε χυμό λεμονιού με ξίδι και αφαιρέστε το παλιό βερνίκι, βουτώντας ένα βαμβάκι σε αυτό μείγμα. Αντικαθιστά τέλεια το ασετόν. Ενώ, αν τρώτε τα νύχια σας, κινδυνεύετε από αυτές τις σοβαρές ασθένειες.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share