Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αντικαταστήστε τον αφρό ξυρίσματος με ελαιόλαδο και χαρίστε στο δέρμα σας κάτι μοναδικό!

Δοκιμάστε το!

16 Ιουνίου 2020 12:22
Αντικαταστήστε τον αφρό ξυρίσματος με ελαιόλαδο και χαρίστε στο δέρμα σας κάτι μοναδικό!

Έχουμε δει άπειρες φορές πόσο θαυματουργό μπορεί να φανεί το ελαιόλαδο τόσο στη διατροφή μας όσο και σε θέματα ομορφιάς, τρανό παράδειγμα, η μάσκα με αυγό, μέλι και ελαιόλαδο που θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σας. Για μία ακόμη φορά το ελαιόλαδο θα αντικαταστήσει ένα καλλυντικό μας.

Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν ξυραφάκι σίγουρα έχουν παρατηρήσει μια ξηρότητα στο δέρμα τους ακόμη κι αν χρησιμοποιούν αφρό ξυρίσματος.

Αν όμως αντικαταστήσετε τον αφρό ξυρίσματος με ελαιόλαδο τότε θα χαρίσετε στο δέρμα σας την απόλυτη απαλότητα καθώς το ελαιόλαδο θα βοηθήσει το ξυραφάκι να "γλιστρήσει" στο δέρμα σας κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να βάλετε καμία πίεση και παράλληλα θα ενυδατώσει το δέρμα σας.

Έτριψε τα μάτια της με ελαιόλαδο και χάρισε στο πρόσωπό της κάτι μοναδικό

Όλες οι γυναίκες θέλουν πάντα να δείχνουν όμορφες, περιποιημένες και αψεγάδιαστες και κάτι τέτοιο υπόσχονται και όλα τα καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Γιατί όμως να ξοδέψεις μια περιουσία σε καλλυντικά όταν μπορείς να καταφύγεις σε υλικά που βρίσκονται σε κάθε σπίτι; Μυστικά ομορφιάς με σπιτικά υλικά έχουμε δει πάμπολλα, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν απλώσετε στην πλάτη σας ροδέλες ντομάτας.

Αυτή τη φορά το μυστικό ομορφιάς που θα σας δείξουμε έχει σαν βασικό υλικό το ελαιόλαδο και θα σας σώσει τόσο από τους μαύρους κύκλους όσο και από τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Κάθε βράδυ βάλτε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο στην περιοχή γύρω από τα μάτια, αντί για κρέμα και θα νιώσετε το βλέμμα σας πιο ξεκούραστο.

Έστυψε 1 λεμόνι σε λίγο ελαιόλαδο και δεν σταμάτησε να το κάνει για όλη της τη ζωή: Δείτε γιατί

Τα κοινά φάρμακα πολλές φορές έχουν απρόβλεπτες παρενέργειες και κοστίζουν ακριβά. Υπάρχει όμως μια φυσική συνταγή με καταπληκτικά αποτελέσματα για την υγεία.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε χυμό λεμονιού με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κουταλάκι του γλυκού. Έτοιμο! Είναι απλό και έχει πολύτιμα οφέλη. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε μερικά από αυτά. Επίσης δείτε γιατί πρέπει να βάζετε το λεμόνι στην κατάψυξη...

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share