Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Κάντε το όλοι: Βάλτε τα λεμόνια σας στην κατάψυξη και θα...

Ποια τα οφέλη του λεμονιού, αν τα βάλουμε στην κατάψυξη;

4 Ιουνίου 2020 10:00
Κάντε το όλοι: Βάλτε τα λεμόνια σας στην κατάψυξη και θα...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποια τα οφέλη του λεμονιού, αν τα βάλουμε στην κατάψυξη; Πως θα καθαρίσεις το σπίτι αν το αναμείξεις με μαγειρική σόδα;

Είναι γνωστό ότι το να πίνετε νερό με λεμόνι σας βοηθάει στην καλύτερη ισορροπία του οργανισμού και στην αποτοξίνωσή του.

Τα φυτοχημικά συστατικά που βρίσκονται στα λεμόνια, τα οποία ονομάζονται limonoids (λεμονοειδή), περιέχουν την ουσία λιμονίνη, η οποία έχει αποδειχτεί ότι προστατεύει από την στεφανιαία νόσο και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πολλά από τα limonoids υπάρχουν στην φλούδα και όχι την σάρκα του λεμονιού και έχουν 10 φορές περισσότερες βιταμίνες και λιμονίνη από χυμό τον χυμό του.

Λεμόνια στην κατάψυξη

Αν βάζετε απλά λεμόνι στο νερό σας, τότε σίγουρα βοηθάτε το σώμα σας, αλλά θα μπορούσατε να πάρετε ακόμη πιο πολλά limonoids.

Πρώτον, πλύνετε τα λεμόνια, κόψτε τα σε απλά κομμάτια και μην αφαιρέσετε την φλούδα τους.

Στη συνέχεια, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στην κατάψυξη. Αυτό θα σας επιτρέψει να τα διατηρήσετε τα λεμόνια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να τα χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε.

Μπορείτε να βγάζετε κάθε τόσο ένα λεμόνι από την κατάψυξη και να το τρίβετε όπως είναι παγωμένο μαζί με την φλούδα του.

Προσθέστε το σε οποιοδήποτε φαγητό ή ποτό σας αρέσει. Έτσι, όχι μόνο θα πάρετε την γεύση και το άρωμά του, αλλά και πολλά περισσότερα limonoids.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος που δεν πρέπει καταψύχετε τα λεμόνια σας. Είναι καλό για σας, ανεξάρτητα από το πώς θα επιλέξετε να τα καταναλώσετε.

Τέλος να σας θυμίσουμε και το απόλυτο μιξ: Νερό με λεμόνι και άλλα 3 υλικά - Η κοιλιά σας θα αλλάξει σε 60 δευτερόλεπτα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share