Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γέμισε ένα μπουκάλι με λεμόνι, ανθόνερο και μπύρα και ψέκασε το πρόσωπο της - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Δοκιμάστε το και θα μας ευγνωμονείτε!

21 Μαΐου 2020 08:22
Γέμισε ένα μπουκάλι με λεμόνι, ανθόνερο και μπύρα και ψέκασε το πρόσωπο της - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Όσο μεγαλώνουμε όλο και περισσότερο αγχωνόμαστε για τις ρυτίδες και τα σημάδια που δημιουργούνται στο πρόσωπό μας. Δεν υπάρχει όμως λόγος ούτε να τρέξετε να αγοράσετε τα πανάκριβα προϊόντα περιποίησης που κυκλοφορούν στον εμπόριο ούτε να επισκεφθείτε κάποιο κέντρο αισθητικής αφού υπάρχουν πιο οικονομικές και δραστικές λύσεις και βρίσκονται στο ντουλάπι της κουζίνας σας.

Το λεμόνι έχουν δει πάμπολλες φορές πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί σε θέματα υγείας και ομορφιάς, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βουτήξετε τα πόδια σας σε μια λεκάνη με γάλα και φλούδες λεμονιού.Σήμερα, το Athensmagazine.gr θα σας δείξει πόσο εύκολα και ανέξοδα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες με τρία μόνο υλικά.

Θα χρειαστείτε:

  • 1 λεμόνι
  • 1/2 ποτήρι ροδόνερο
  • 1/2 ποτήρι μπύρα
  • μπουκάλι σπρέι

Οδηγίες:

  • Στύψτε το λεμόνι.
  • Ανακατέψτε το καλά την μπύρα με το ροδόνερο.
  • Γεμίστε το σπρέι με το μείγμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λοσιόν λεμόνι κατά των ρυτίδων

Πριν βάλετε το μείγμα στο πρόσωπό σας, καθαρίστε το καλά με νερό. Αφού το στεγνώσετε με μία πετσέτα, κλείστε τα μάτια και ψεκαστείτε. Θα είναι πολύ αναζωογονητικό.

Μία άλλη προσέγγιση θα ήταν να βουτήξετε μία μπατονέτα στο μείγμα και να την χρησιμοποιήσετε για να το απλώσετε στο πρόσωπο. Αφήστε το να κάνει τα μαγικά του και μετά ξεπλύντε το.

Για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να το αφήσετε όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί το δέρμα σας θα είναι πολύ πιο απαλό.

Φτιάχνει μάσκα με λεμόνι και ασπράδι αυγού και... - Θα δείτε το πρόσωπό σας να αλλάζει

Αυτή η μάσκα με λεμόνι και ασπράδι αυγού υπόσχεται τρομερά αποτελέσματα και θα αλλάξει κυριολεκτικά το πρόσωπό σας.

Το δέρμα σας θα λάμπει και θα αναζωογονηθεί, και μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτήν εδώ τη θεραπευτική μάσκα για τον ίδιο σκοπό. Πολλά άτομα αντιμετωπίζουν προβλήματα με την επιδερμίδα του προσώπου τους, καθώς πολλές φορές φαίνεται θαμπή και εμφανίζονται σε αυτή πολλές φορές και ανεπιθύμητα σημάδια.

Πάρτε ένα αυγό και ξεχωρίστε το ασπράδι από τον κρόκο. Πάρτε το ασπράδι, προσθέστε σε αυτό 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού και χτυπήστε το μείγμα καλά. Χωρίστε το μείγμα σε τρία μέρη. Εφαρμόστε το πρώτο μέρος του μείγματος στο δέρμα και αφήστε το για λίγο και στη συνέχεια εφαρμόστε το δεύτερο μέρος.

Μετά από μερικά λεπτά, εφαρμόστε το τρίτο μέρος στα προβληματικά σημάδια της ακμής. Μετά από αυτό, καθαρίστε την περιοχή με ζεστό νερό και απλώστε στο δέρμα σας μια πετσέτα για να στεγνώσει.

Δεν θα πιστεύετε τα αποτελέσματα!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share