Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έβαλε σε μια λεκάνη φλούδες λεμονιού και γάλα και βούτηξε μέσα τα πόδια της - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Σωτήριο!

20 Μαΐου 2020 11:14
Έβαλε σε μια λεκάνη φλούδες λεμονιού και γάλα και βούτηξε μέσα τα πόδια της - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Τα πόδια είναι το μέρος του σώματος που καταπονείται καθημερινά και ταλαιπωρείται περισσότερο από κάθε άλλο καθώς σηκώνει όλο μας το βάρος. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε τον τρόπο να νιώσετε τα πόδια σας ξεκούραστα στο λεπτό με τη βοήθεια του θαυματουργού λεμονιού.

Το λεμόνι μπορεί να κάνει τα πιο απίστευτα θαύματα σε θέματα υγείας και ομορφιάς, δείτε εδώ τα 7 οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό σας. Το ίδιο εσπεριδοειδές μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και για να κάνετε ποδόλουτρο.

Για όσους πάσχουν από πρησμένα πόδια μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα ποδόλουτρο χρησιμοποιώντας φλούδες από λεμόνι και ζεστό γάλα. Τόσο το ζεστό γάλα όσο και τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχει το λεμόνι, θα αναζωογονήσουν τα πόδια σας σε χρόνο μηδέν. Μην επενδύετε λοιπόν σε άλατα και προϊόντα ειδικά για την περιποίηση των ποδιών σας, ρίξτε μόνο μια ματιά παρακάτω για το τέλειο homemade ποδόλουτρο.

Υλικά:

  • 1 λεμονόφλουδα
  • 1/2 φλιτζάνι νερό (125 ml)
  • 1/4 φλιτζάνι γάλα (62 ml)
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο (32 γραμμάρια)
  • 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού

Προετοιμασία:

  • Βράστε τη λεμονόφλουδα σε νερό για αρκετά λεπτά.
  • Στραγγίστε το υγρό και αναμείξτε το με το γάλα, το λάδι και το αιθέριο έλαιο.
  • Όταν φτάσει σε θερμοκρασία που αντέχετε, κάντε ποδόλουτρο με το μείγμα για είκοσι λεπτά.
  • Στεγνώστε τα πόδια σας χωρίς να τα τρίψετε.

Φτιάχνει μάσκα με λεμόνι και ασπράδι αυγού και... - Θα δείτε το πρόσωπό σας να αλλάζει

Αυτή η μάσκα με λεμόνι και ασπράδι αυγού υπόσχεται τρομερά αποτελέσματα και θα αλλάξει κυριολεκτικά το πρόσωπό σας.

Το δέρμα σας θα λάμπει και θα αναζωογονηθεί, και μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτήν εδώ τη θεραπευτική μάσκα για τον ίδιο σκοπό. Πολλά άτομα αντιμετωπίζουν προβλήματα με την επιδερμίδα του προσώπου τους, καθώς πολλές φορές φαίνεται θαμπή και εμφανίζονται σε αυτή πολλές φορές και ανεπιθύμητα σημάδια.

Πάρτε ένα αυγό και ξεχωρίστε το ασπράδι από τον κρόκο. Πάρτε το ασπράδι, προσθέστε σε αυτό 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού και χτυπήστε το μείγμα καλά. Χωρίστε το μείγμα σε τρία μέρη. Εφαρμόστε το πρώτο μέρος του μείγματος στο δέρμα και αφήστε το για λίγο και στη συνέχεια εφαρμόστε το δεύτερο μέρος.

Μετά από μερικά λεπτά, εφαρμόστε το τρίτο μέρος στα προβληματικά σημάδια της ακμής. Μετά από αυτό, καθαρίστε την περιοχή με ζεστό νερό και απλώστε στο δέρμα σας μια πετσέτα για να στεγνώσει.

Δεν θα πιστεύετε τα αποτελέσματα!

Παίρνει τη λεμονόκουπα από ένα στυμμένο λεμόνι και λύνει ένα κοινό πρόβλημα - Θα τρέξετε να το κάνετε

Μια λεμονόκουπα μπορεί να φανεί πιο χρήσιμη από όσο φαντάζεστε, και μετά από αυτό που θα διαβάσετε δεν θα την ξαναπετάξετε. Στύψτε το λεμόνι και χρησιμοποιήστε τον χυμό, αλλά και την φλούδα του.

Το λεμόνι έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες, αφού όπως θα δείτε εδώ ο χυμός του του είναι θαυματουργός, για αυτό και πρέπει να καταναλώνετε και το πρωί με ζεστό νερό. Εκτός από αυτό έχει και άλλα οφέλη.

Αν έχετε σκασμένες φτέρνες, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτήν την απλή και ελάχιστα γνωστή μέθοδο. Ούτε οι ακριβές κρέμες ούτε οι αλοιφές θα σας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για να επαναφέρετε το ξηρό και σκασμένο δέρμα στις φτέρνες θα χρειαστείτε την φλούδα ενός λεμονιού. Χρειάζεστε 1 λεμόνι, κρέμα ή λάδι για το δέρμα και κάλτσες.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share