Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κάντε γαργάρες με χυμό από λεμόνι και αντιμετωπίστε το...Θα τρέξετε να το δοκιμάσετε

Το γνωρίζατε;

3 Μαΐου 2020 16:02
Κάντε γαργάρες με χυμό από λεμόνι και αντιμετωπίστε το...Θα τρέξετε να το δοκιμάσετε

Ο χυμός και οι φλούδες λεμονιού είναι πάρα πολύ χρήσιμα. Αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λύσουν προβλήματα στην υγεία.

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι το λεμόνι με την οξύτητα και τις ευεργετικές του ιδιότητες είναι σύμμαχος για την υγεία, αφού υπάρχουν πολλά γιατροσόφια, σαν αυτό εδώ με τον καφέ, που θα σας κάνουν να απαλλαγείτε από προβλήματα της καθημερινότητας.

Αντιμετωπίζει ακόμα και το στοματικό έλκος. Ο χυμός λεμονιού έχει αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Κάντε γαργάρα με ζεστό νερό με λεμόνι για να τονώσετε ή να επουλώσετε στοματικά έλκη.

Ανακάτεψε σε ένα ποτήρι χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο - Μόλις δείτε πού το χρησιμοποίησε θα τρέξετε να το κάνετε!

Το λεμόνι όπως έχει αποδειχθεί είναι το νούμερο ένα φυσικό καθαριστικό που μπορεί να υπάρχει σε ένα σπίτι μιας και μπορεί να φανεί χρήσιμο σε πάρα πολλές περιπτώσεις, δείτε τι θα συμβεί αν ρίξετε λίγο λεμόνι και χοντρό αλάτι σε ένα τασάκι.

Αυτή τη φορά θα σας δείξουμε πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί το λεμόνι στα κοσμήματα και τα ασημικά μας αντικαθιστώντας τα χημικά προϊόντα για το γυάλισμα τους. Θα χρειαστείτε μόνο το χυμό ενός λεμονιού και λίγο ελαιόλαδο.

Βυθίστε ένα καθαρό πανί μέσα σε αυτό το μείγμα και τρίψτε το αντικείμενο. Αφού τελειώσετε, ξεπλύντε με νερό και στεγνώστε καλά. Κι αυτό ήταν! Το γυάλισμα ασημικών στέφθηκε με επιτυχία!

Γέμισε μια σακούλα με νερό, λεμόνι και ασετόν και τύλιξε το τηλέφωνο του ντους - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Δεν είναι ανάγκη να ψάχνετε τα καλύτερα και τα πιο δραστικά καθαριστικά αφού μπορείτε να βρείτε εξίσου αποτελεσματικές λύσει σε φυσικά προϊόντα. Φυσικά, ένα εκ των σημαντικότερων και βασικότερων υλικών είναι το λεμόνι που μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους ένα σωρό φορές, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ανακατέψετε λίγο λεμόνι με οξυζενέ και από τι θα σωθείτε.

Σήμερα όμως θα περιοριστούμε στην καθαριότητα του μπάνιου και συγκεκριμένα στο τηλέφωνο του ντους που συχνά παρατηρούμε πάνω τους ίχνη από άλατα κάτι το οποίο εκτός από δυσάρεστο οπτικά βουλώνει και τις μικρές τρύπες του κάτι το οποίο σημαίνει χαμηλότερη ροή του νερού, άρα μια μικρή ταλαιπωρία όταν κάνουμε μπάνιο. Η λύση είναι απλούστατη.

Πάρτε μια πλαστική σακούλα και ρίξτε 1 φλιτζάνι νερό,2 κουταλιές ασετόν και το χυμό από ένα λεμόνι και τοποθετήστε την κεφαλή του ντους στη σακούλα. Ασφαλίστε την με μια ταινία και αφήστε την για 30 λεπτά. Όταν έρθει η ώρα, ξεπλύνετε το ντους σας με λίγο ζεστό νερό. Τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν!

Έτριψε με λεμόνι το λεκέ από κέτσαπ - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε

Οι λεκέδες από κέτσαπ και κόκκινες σάλτσες είναι οι πιο επίμονοι κι αν δεν τους αντιμετωπίσουμε άμεσα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ρούχο να καταστραφεί ολοσχερώς. Το άμεσο πλύσιμο δεν μας εγγυάται και σίγουρα αποτελέσματα. Γι' αυτό βρήκαμε για εσάς μια πιο άμεση και δραστική λύση.

Για ακόμη μια φορά η λύση βρίσκεται στο λεμόνι, ένα υλικό που λατρεύουμε γιατί μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στα περισσότερα θέματα της καθημερινότητας μας και ακόμη περισσότερο σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε το πιο δραστικό αντισηπτικό από λεμόνια.

Αν σταθείτε λοιπόν άτυχοι και στάξει πάνω στο αγαπημένο σας πουκάμισο κόκκινη σάλτσα μην πανικοβληθείτε, απλά τρίψτε πάνω στο λεκέ λεμόνι και δείτε τον να εξαφανίζεται στη στιγμή!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share