Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έριξε μέσα σε ένα τασάκι χοντρό αλάτι και λεμόνι - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Δοκιμάστε το!

28 Απριλίου 2020 07:57
Έριξε μέσα σε ένα τασάκι χοντρό αλάτι και λεμόνι - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Η μυρωδιά του τσιγάρου μέσα στο σπίτι είναι ενοχλητική και πολλές φορές όσο κι αν πλύνουμε ένα τασάκι η μυρωδιά επιμένει. Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για εσάς για να σας δείξει πως θα απαλλαγείτε από αυτή τη δυσοσμία με δύο απλά υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Ποια είναι αυτά; Το αγαπημένο πλέον σε θέματα καθαριότητας, λεμόνι και το αλάτι.

Το λεμόνι έχουμε ξαναδεί πως μπορεί να κάνει θαύματα στην καθαριότητα του σπιτιού μας, δείτε εδώ πώς ένα λεμόνι θα σας σώσει από ένα λεκέ κόκκινης σάλτσας. Το ευεργετικό αυτό φρούτο σε συνδυασμό με το αλάτι μπορεί να κάνει΄όμως θαύματα. Κοιτάξτε πόσο απλό είναι να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά και τα τασάκια σας να μυρίζουν σαν την πρώτη μέρα που τα αγοράσατε.

Πρώτα κόβουμε το λεμόνι στη μέση. Μετά ρίχνουμε μπόλικο χοντρό αλάτι μέσα στο τασάκι. Παίρνουμε το μισό λεμόνι και αρχίζουμε τα τρίβουμε καλά την επιφάνειά του. Με ένα κομμάτι χαρτί αφαιρούμε καλά τα υπολείμματα. Στη συνέχεια πλένουμε το τασάκι και το σκουπίζουμε καλά. Το τασάκι σας πια μυρίζει υπέροχα και μοιάζει ολοκαίνουργιο!

Γέμισε μια σακούλα με νερό, λεμόνι και ασετόν και τύλιξε το τηλέφωνο του ντους - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Δεν είναι ανάγκη να ψάχνετε τα καλύτερα και τα πιο δραστικά καθαριστικά αφού μπορείτε να βρείτε εξίσου αποτελεσματικές λύσει σε φυσικά προϊόντα. Φυσικά, ένα εκ των σημαντικότερων και βασικότερων υλικών είναι το λεμόνι που μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους ένα σωρό φορές, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ανακατέψετε λίγο λεμόνι με οξυζενέ και από τι θα σωθείτε.

Σήμερα όμως θα περιοριστούμε στην καθαριότητα του μπάνιου και συγκεκριμένα στο τηλέφωνο του ντους που συχνά παρατηρούμε πάνω τους ίχνη από άλατα κάτι το οποίο εκτός από δυσάρεστο οπτικά βουλώνει και τις μικρές τρύπες του κάτι το οποίο σημαίνει χαμηλότερη ροή του νερού, άρα μια μικρή ταλαιπωρία όταν κάνουμε μπάνιο. Η λύση είναι απλούστατη.

Πάρτε μια πλαστική σακούλα και ρίξτε 1 φλιτζάνι νερό,2 κουταλιές ασετόν και το χυμό από ένα λεμόνι και τοποθετήστε την κεφαλή του ντους στη σακούλα. Ασφαλίστε την με μια ταινία και αφήστε την για 30 λεπτά. Όταν έρθει η ώρα, ξεπλύνετε το ντους σας με λίγο ζεστό νερό. Τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share