Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Η διάσημη δίαιτα που θα σε κάνει ''αγνώριστη'' σε λίγες μέρες

Θα κάνεις κορμάρα

1 Μαΐου 2020 14:13
Η διάσημη δίαιτα που θα σε κάνει ''αγνώριστη'' σε λίγες μέρες
Από Άννα Πανταζή

Σας παρουσιάζουμε μια από τις πιο διάσημες δίαιτες που θα σε κάνει ''αγνώριστη'' μέσα σε λίγες μέρες

Μια γνωστή blogger δημοσίευσε τη γρήγορη δίαιτα με πορτοκάλια και όπως η ίδια ανέφερε, έχασε 3 κιλά σε 3 μέρες Αν θες μια πιο αυστηρή δίαιτα κάνε αυτή εδώ!

«Τον περασμένο χρόνο έχασα 11 κιλά σε τρεις μήνες και το κατάφερα με την αποτοξίνωση που έκανα με το χυμό πορτοκάλι. Κάποιοι θα πείτε ότι είναι ανθυγιεινό, αλλά σε εμένα είχε αποτέλεσμα!».

Η Lilith Moon, όπως είναι το ψευδώνυμό της στο διαδίκτυο αναφέρει ότι η γρήγορη δίαιτα με χυμό πορτοκάλι, έχει και αρκετά οφέλη, όπως για παράδειγμα, μια γυναίκα μετά τη διατροφή 3ων ημερών έχει καλύτερο δέρμα, νιώθει γεμάτη ενέργεια και πιο ελαφριά, ενώ νιώθει ήδη ότι έχει χάσει κάποια κιλά. Έχετε διαβάσει την δίαιτα με το καρπούζι;

Η διάσημη δίαιτα για να χάσεις κιλά

Τι πρέπει να κάνετε για να χάσετε 3 κιλά σε 3 μέρες
Όπως η ίδια αναφέρει θα χρειαστείτε 1 λίτρο φυσικό χυμό πορτοκάλι, διαλυμένο σε νερό. Η αυθεντική συνταγή λέει ένα λίτρο χυμό με ένα λίτρο νερό και μπορείτε να το κάνετε αυτό, αλλά όπως η Lilith αναφέρει είναι το ίδιο πράγμα. Πρόκειται για ένα είδος αποτοξίνωσης. Η πρώτη μέρα είναι όντος δύσκολη, το ίδιο και η δεύτερη. Η τρίτη όμως, όχι μόνο είναι αρκετά εύκολη αλλά αρχίζει να κόβεται και η παραπανίσια όρεξη για κάτι αλμυρό ή γλυκό.

Μετά το τριήμερο αποτοξίνωσης, η Lilith λέει πώς δεν έχει όρεξη για πολύ φαγητό και 6-8 μικρά γεύματα την ημέρα είναι αρκετά για να διατηρήσει τα χαμένα της κιλά και το στομάχι της χορτάτο.

Δείτε επίσης: Η δίαιτα του "στρατιώτη" - Χάστε μέχρι και 4,5 κιλά σε μία εβδομάδα

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share