Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρόφημα με φρούτο για να χάσετε κιλά, να σφίξετε στήθος και να απαλλαγείτε από όλες τις τοξίνες

Δεν πάει το μυαλό σας

25 Μαρτίου 2020 15:57
Ρόφημα με φρούτο για να χάσετε κιλά, να σφίξετε στήθος και να απαλλαγείτε από όλες τις τοξίνες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρουμε ότι η απώλεια βάρους δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά υπάρχει ένα ρόφημα που βοηθάει στο αδυνάτισμα και περιέχει ανανά!

Το περιττό βάρος είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς. Όλοι θέλουμε να είμαστε υγιείς και να έχουμε καλή σωματική κατάσταση. Αν λοιπόν πήρατε περιττό βάρος, θα πρέπει να δράσετε γρήγορα και να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος πριν συσσωρευτεί στο σώμα.

Το εξωτικό φρούτο φαίνεται πως είναι αποτελεσματικό ενάντια στη μάχη του περιττού βάρους. Αν και έχει γλυκιά γεύση, έχει λίγες θερμίδες και προσφέρει ενέργεια. Επιπλέον, ο ανανάς διαθέτει πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη C, μαγγάνιο, φυλλικό οξύ, και χαλκό.

Ο ανανάς είναι επίσης μια πλούσια πηγή της φυτικής ένωσης βρομελίνη. Αυτή η ένωση προάγει την υγεία, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προλαμβάνει τον καρκίνο, επιταχύνει την επούλωση των πληγών και βοηθά στην πέψη. Μπορείτε να δείτε εδώ ακόμα μερικά τρόφιμα που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το ανεπιθύμητο βάρος, αν δεν σας αρέσει ο ανανάς.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η βρομελίνη σπάει τις πρωτεϊνες του αίματος, και έτσι προλαμβάνει και θεραπεύει τις φλεγμονές. Επίσης καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Ένα ποτήρι χυμό ανανά περιέχει:

  • 25mg βιταμίνη C- που είναι το 25% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης για τους άντρες και 30% για τις γυναίκες
  • 33mg ασβέστιο
  • 30mg μαγνήσιο
  • 130 θερμίδες

Ο ανανάς είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά. Τα αντιοξειδωτικά προλαμβάνουν τη γήρανση, προωθούν τη νεανικότητα και ελαστικότητα του δέρματος.

Έτσι, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τις γυναίκες, καθώς μπορεί να επαναφέρει τη σφριγηλότητα του στήθους και μειώνει τις ρυτίδες ή άλλα σημάδια γήρατος. Συνιστάται στις γυναίκες να αντικαταστήσουν το καφέ ή το αλκοόλ με χυμό ανανά, καθώς η τακτική κατανάλωση του παρέχει εκπληκτικά αποτελέσματα για το στήθος, αλλά και ολόκληρη την επιδερμίδα.

Η κατανάλωση φρέσκου χυμού ανανά, θα παρέχει θεαματικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, και παράλληλα αποτοξινώνει τον οργανισμό από τις συσσωρευμένες τοξίνες, βοηθώντας στην απώλεια βάρους και σφίγγοντας το δέρμα. Μη ξεχνάτε να ακολουθείτε μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share