Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παίρνει μαγειρική σόδα και την βάζει στον... κόλπο της! Μερικά λεπτά μετά...

Θαυματουργή!

6 Δεκεμβρίου 2019 06:54
Παίρνει μαγειρική σόδα και την βάζει στον... κόλπο της! Μερικά λεπτά μετά...

Η μαγειρική σόδα είναι θαυματουργή και μπορεί να βάλει τέλος σε πολλά προβλήματά σου! Τι θα συμβεί αν την βάλει μια γυναίκα στον κόλπο της;

Εκτός από φαγητά, όπως για παράδειγμα στα φασόλια, την μαγειρική σόδα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και για όλους υγείας, αλλά και για γυναικολογικά θέματα!

Βασικά μπορεί να βάλει τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα των γυναικών, την κολπίτιδα!

Όταν έχουμε κολπίτιδα, το pH του κόλπου αλλοιώνεται και γίνεται πιο όξινο από ότι συνήθως. Ένας καλός τρόπος να το επαναφέρεται στα φυσιολογικά του επίπεδα είναι να βάλετε μια πρέζα μαγειρική σόδα στα εξωτερικά χείλη του αιδοίου. Η μαγειρική σόδα θα αποτρέψει την εξάπλωση των βλαβερών βακτηριδίων και των μυκητών.

Είναι επίσης καλό να γνωρίζετε ότι γενικά δεν πρέπει να πλένετε την ευαίσθητη περιοχή με συμβατικά σαπούνια και τζελ επειδή μπορεί επίσης να αλλάξουν το pH. Διαλέξτε βιολογικά, φυσικά σαπούνια φτιαγμένα με γλυκερίνη ή λάδι καρύδας – ή απλώς πλύντε το με λίγη μαγειρική σόδα διαλυμένη σε ζεστό νερό. Αυτή η θεραπεία συνιστάται και από το Τμήμα Γυναικολογίας του Ιατρικού Κολεγίου Μπανγκαλόρ.

Έβαλε μαγειρική σόδα σε ζύμη. Μετά το έβαλε στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μόλις μάθετε το αποτέλεσμα θα πάθετε πλάκα!

Ξέρετε τι θα συμβεί, αν προσθέσετε μαγειρική σόδα και κορν φλάουν σε μια ζύμη; Με αυτό τον τρόπο θα φτιάξετε στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Βάζει μαγειρική σόδα με αλάτι στην μύτη! Απαλλάχθηκε από αυτή την ασθένεια!

Ναι καλά διαβάσετε. Με αυτά τα δύο υλικά θα μπορέσετε να φτιάξετε μόνοι σας κάποια στολίδια για το δέντρο σας.

Τι χρειάζεται;

1 κούπα κορν φλάουν

1 κούπα μαγειρική σόδα

1 και 1/4 κούπα νερό

αντικολλητικό χαρτί

κουπ-πατ σε διάφορα σχέδια

Αρχικά ρίχνουμε την σόδα, το κορν φλάουν και το νερό σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε. Έπειτα περιμένουμε μέχρι να γίνει ένα στερεό μείγμα και αποσύρουμε από το μάτι. Μετά βάζουμε το μείγμα σε νερό και σκεπάζουμε με βρεγμένη πετσέτα για να μην ξεραθεί όσο κρυώνει.

Αφού το αφήσουμε να κρυώσει καλά, το πλάθουμε και προσθέτουμε λίγο κορν φλάουν, ώστε να μην κολλάει. Με την βοήθεια του πλάστη ανοίγουμε το φύλλο, μισό εκατοστό περίπου.

Κόβουμε με κουπ-πάτ τα σχέδια που θέλουμε και αφαιρούμε προσεκτικά το γύρω-γύρω. Στη συνέχεια κάνουμε μια τρύπα, ώστε να μπορέσουμε να τα κρεμάσουμε στο δέντρο.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share