Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έριχνε κανέλα στον καφέ του στη συνέχεια όμως κατάλαβε... κάτι που θα σας εκπλήξει!

Δεν θα το πιστεύετε!

30 Νοεμβρίου 2019 13:47
Έριχνε κανέλα στον καφέ του στη συνέχεια όμως κατάλαβε... κάτι που θα σας εκπλήξει!

Η κανέλα είναι ένα μπαχαρικό με γλυκιά γεύση που συνοδεύει πολλά φαγητά και ποτά. Συνήθως την βάζουμε στον καφέ για μια έξτρα γεύση αλλά δεν γνωρίζαμε ότι έχει πολλά οφέλη στην υγεία!

Δείτε επίσης: Το φυσικό «λιποδιαλυτικό της γιαγιάς» με μέλι, κανέλα και λεμόνι!

Αυτοί είναι οι λόγοι που πρέπει να καταναλώνετε καθημερινά κανέλα και το καλύτερο είναι να την καταναλώνετε το πρωί στον καφέ σας.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό

Ένα τέταρτο κουταλάκι του γλυκού του κανέλα σε ζεστό καφέ είναι αρκετό για το σώμα για να αντιμετωπίσει τους ιούς και τα βακτήρια.

Διεγείρει τον εγκέφαλο

Βελτιώνει τη μνήμη, σας κρατά σε εγρήγορση και είστε ποιο συγκεντρωμένοι πλέον.

Μειώνει το σάκχαρο του αίματος και τα επίπεδα χοληστερόλης

Η τακτική χρήση της κανέλας μπορεί να σας προστατεύσει από διαβήτη και τη χοληστερίνη. Μπορεί να χρειάζεστε μόνο 6 γραμμάρια ανά ημέρα.

Μειώνει τους πόνους της περιόδου

Ως εκ τούτου, οι γυναίκες που έχουν επώδυνο έμμηνο κύκλο πρέπει να προσθέτουν περισσότερη κανέλα στα ποτά και τα τρόφιμα τους.

Βελτιώνει την κυκλοφορία και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας

Ένα ζεστό ρόφημα, για παράδειγμα πίνοντας καφέ με ένα τέταρτο κουταλάκι του γλυκού κανέλα, θα μπορέσετε να ανακτήσετε την ενέργειά σας και θα βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ανθρώπους που έχουν πάντα κρύα πόδια και χέρια.

Δώστε προσοχή: Το μεγάλο μυστικό της κανέλας που δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί!

Το μεγάλο μυστικό της κανέλας που δεν ξέρουν είναι ούτε οι γιατροί!

Όλο και περισσότερο ακούμε για τις ευεργετικές ιδιότητες της κανέλας. Έβαζε σε 1 μπολ μέλι και κανέλα - Αυτό που κατάλαβε μετά είναι πως είναι ένα φάρμακο που κάνεις γιατρός δεν θέλει να ξέρουμε!

Πράγματι η κανέλα είναι ένα μπαχαρικό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, αντιβακτηριδιακό και αντιφλεγμονώδες. Μειώνει την κακή χοληστερόλη LDL, βοηθά στον διαβήτη μειώνοντας τη γλυκόζη στο αίμα. Αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην πρόληψη δημιουργίας θρόμβων. Περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, μαγγάνιο, φυτικές ίνες και Κινναμαλδεύη, τη βασική ουσία της κανέλας που βοηθάει σε πολλά. ΑΛΛΑ… όλα αυτά υπάρχουν ΜΟΝΟ στην αυθεντική κανέλα Κευλάνης! Πίνει κάθε μέρα 1 ποτήρι χυμό λεμόνι - Δείτε για ποιον απίστευτο λόγο!

Λίγοι ή ελάχιστοι από εσάς που διαβάζεται αυτό το άρθρο έχετε δοκιμάσει κανέλα. Αυτό που αγοράζουμε από το σούπερ μάρκετ και μας το πουλάνε ως κανέλα, είναι στην πραγματικότητα ΚΑΣΙΑ. Ένα άλλο μπαχαρικό που μοιάζει με την κανέλα, αλλά καμία σχέση δεν έχει με τις θαυματουργές ιδιότητές της. Μάλιστα η Κάσια (ή Κασσία) είναι πλούσια σε ένα συστατικό που ονομάζεται ΚΟΥΜΑΡΙΝΗ, μια ΤΟΞΙΚΗ ουσία που σε μεγάλη ποσότητα βλάπτει τα νεφρά και το συκώτι.

Η αυθεντική κανέλα Κευλάνης προέρχεται από το φυτό Cinnamomum Zeylanicum και έχει ξυλάκια με πολλές στρώσεις που σπάνε εύκολα, έχει πιο ανοιχτό χρώμα και πολύ γλυκό άρωμα.

Η Κάσια έχει σκούρα ξυλάκια, χοντρά, με λίγες στρώσεις και δεν σπάνε εύκολα. (ΝΑΙ, σαν αυτή που έχετε στο σπίτι σας και που τόσα χρόνια τη λέτε κανέλα).

Βράσε δύο καρότα για 15 λεπτά και κάνε στοματικές πλύσεις! Δεν φαντάζεσαι τι εξαφανίζει!

Μια από τις πιο εκνευριστικές και συνηθισμένες στοματικές παθήσεις είναι οι άφτρες. Αν θέλεις να απαλλαγείς με φυσικό τρόπο από αυτές, χωρίς την χρήση χημικών ουσιών που μπορεί να βλάψουν την υγεία, δοκίμασε να κάνεις πλύσεις με νερό και καρότο!

Δείτε επίσης: Πάρτε λεμόνι και ρίξτε αλάτι… Αυτό το κόλπο θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα!

Κάποιοι από τους παράγοντες που τις προκαλούν είναι η υπερευαισθησία σε βακτήρια, η μόλυνση, η ορμονική διαταραχή, το στρες και η έλλειψη ορισμένων βιταμινών. Εντοπίζονται στο εσωτερικό από το μάγουλο και από τα χείλη και σπανιότερα στη γλώσσα και τα ούλα. Τις περισσότερες φορές εξαφανίζονται από μόνες τους μετά από περίοδο μίας ή δύο εβδομάδων, αν επιμένουν πρέπει να επισκεφτθείτε έναν γιατρό.

Οι πιο διαδεδομένοι τρόποι αντιμετώπισης είναι ειδικές αλοιφές και φάρμακα που είναι διαθέσιμες στα φαρμακεία, καθώς και επέμβαση με λέιζερ για ακραίες περιπτώσεις.

Πρόκειται για το μέλι. Στην έρευνα που έγινε από Σαουδάραβες επιστήμονες, συμμετείχαν 94 άτομα που είχαν συνολικά 180 άφτρες στο στόμα τους. Οι ερευνητές χώρισαν τους συμμετέχοντες σε τρία γκρουπ.

Το ότι το καρότο είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό λαχανικό, καθώς περιέχει συστατικά που επιδρούν με ιδιαίτερα ευεργετικό τρόπο στον οργανισμό και το ότι η καθημερινή κατανάλωσή του μπορεί να επιφέρει θαύματα στην υγεία ήταν ήδη γνωστό.

Μπορεί να μην γνώριζες έως τώρα την ισχυρή αντιοξειδωτική και αντισηπτική του δράση του καρότου λόγω της περιεκτικότητας του σε καροτένια και βιταμίνη C. Αν έχεις βγάλει, λοιπόν, άφτρα και θέλεις να επουλωθεί το συντομότερο δυνατόν, δεν έχεις παρά να βράσεις δύο καρότα για 15 λεπτά σε 2 φλιτζάνια νερό και αφού αφήσεις το νερό να κρυώσει να κάνεις στοματικές πλύσεις με αυτό πρωί και βράδυ.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share