Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βάλτε πατάτα στην μασχάλη σας! Ο λόγος θα σας..εκπλήξει!

Δεν θα πιστεύετε σε τι βοηθάει!

7 Νοεμβρίου 2019 18:45
Βάλτε πατάτα στην μασχάλη σας! Ο λόγος θα σας..εκπλήξει!

Θέλετε να απαλλαγείτε από το σκούρο δέρμα στις μασχάλες σας; Υπάρχει μια λύση που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί ακόμα.. Όσο και αν ακούγεται περίεργο, αν βάλετε μια πατάτα, θα δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δείτε επίσης: Ρίχνει Listerine σε λίγο βαμβάκι και το τρίβει στις μασχάλες της. Μετά από μερικά λεπτά, μένει έκπληκτη από το αποτέλεσμα!

Το δέρμα σκουραίνει λόγω της υπερβολικής χρήσης αποσμητικών, του συνεχούς ξυρίσματος και της άμεσης έκθεσης στον ήλιο. Αν και το σκούρο δέρμα στις μασχάλες δεν αποτελεί σοβαρό πρόβλημα υγείας, είναι αντιαισθητικό και ενοχλητικό.

Δεν είναι και τόσο εύκολο να λευκάνουμε το σκούρο δέρμα στις μασχάλες. Αν και υπάρχουν στο εμπόριο πολλά καλλυντικά προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν στο να απαλλαγείτε από το σκούρο δέρμα, κοστίζουν αρκετά. Δείτε μια φυσική λύση που θα σας βοηθήσει αρκετά!

Αν τα χρησιμοποίησετε φυσικά συστατικά τακτικά, μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη παρόμοιων αποτελεσμάτων με τα προϊόντα του εμπορίου!

Ο φυσικός χυμός της πατάτας περιέχει όξινες ουσίες που λειτουργούν ως λευκαντικά συστατικά για το σκούρο δέρμα στις μασχάλες. Ο χυμός πατάτας κάνει πιο εύκολη την απομάκρυνση των νεκρών δερματικών κυττάρων ενώ ταυτόχρονα προάγει την ανανέωση των κυττάρων!

Τρόπος χρήσης

Κόψτε την πατάτα σε λεπτές φέτες και τρίψτε τες πάνω στις μασχάλες για δύο με τρία λεπτά.
Αφήστε τον χυμό τους να δράσει για είκοσι λεπτά και μετά ξεπλυθείτε με κρύο νερό.
Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Βάλε φλούδες πατάτας στα μαλλιά σου και δες τι θα συμβεί!

Εάν μαγειρεύετε φλούδες πατάτας στο νερό, θα σας λύσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που κάθε γυναίκα έχει. Τα γκρίζα μαλλιά επηρεάζουν κανονικά την αυτοπεποίθησή τους, αφού είναι ένα σημάδι της γήρανσης του πληθυσμού. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχετε ένα φυσικό βάψιμο της τρίχας!

Δείτε επίσης: Πώς να εφαρμόζεις σωστά το καστορέλαιο στα μαλλιά!

Για να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση, πολλές γυναίκες απευθύνονται σε βαφές μαλλιών, οι περισσότερες από τις οποίες είναι φορτωμένες με χημικά και μπορεί να εκθέσουν την υγεία τους σε σοβαρούς κινδύνους.

Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχει μια σειρά από φυσικές θεραπείες που μπορούν να λύσουν αποτελεσματικά το πρόβλημα των γκρίζων μαλλιών.

Είναι απίστευτο αλλά οι φλούδες της πατάτας είναι ένα τέτοιο φάρμακο!

Μια φυσική συνταγή με χυμό πατάτας (για την ακρίβεια με φλούδες από πατάτες) που ο φυσικός Anthony Youn,στο παρακάτω video ισχυρίζεται πως καλύπτει- σκουραίνει τα γκρίζα μαλλιά.

Δείτε τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε:

Συστατικά

4 κούπες ζεστό νερό
6 πατάτες
σουρωτήρι
αιθέρια έλαια (προαιρετικά)
καθαρό μπολ

Οδηγίες

Καθαρίστε τις πατάτες και βάλτε τις φλούδες σε ένα σκεύος με τις 4 κούπες νερού. Βράστε για 25 λεπτά, κλείστε την κουζίνα και αφήστε το σκεύος πάνω για άλλα 15 λεπτά.

Σουρώστε το υγρό σε ένα καθαρό μπολ και πετάξτε τις φλούδες.
Προσθέστε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο αιθέριο έλαιο και αφήστε τον χυμό να κρυώσει.
Ενώ κάνετε ντους, πλύντε τα μαλλιά σας όπως συνήθως. Μετά, χωρίστε το σε κομμάτια και καλύψτε τα με τον κρύο χυμό πατάτας.
Κάντε μασάζ με το υγρό στο κρανίο σας για μερικά λεπτά και μετά ξεπλύντε με κρύο νερό.

Αποτελέσματα

Να θυμάστε πως θα πρέπει να βάζετε συχνά το μείγμα, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ειδικά αν έχετε πολλές γκρι τρίχες.

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Δείτε το video.

Τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα θα σας αφήσουν άναυδες!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share