Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάλτε μια μεγάλη πατάτα μέσα στο..παπούτσι σας! Ο λόγος θα σας ενθουσιάσει!

Τι θα συμβεί;

6 Νοεμβρίου 2019 08:56
Βάλτε μια μεγάλη πατάτα μέσα στο..παπούτσι σας! Ο λόγος θα σας ενθουσιάσει!

Υποφέρεις κάθε φορά που φοράς τα αγαπημένα σου παπούτσια, αλλά δεν θέλεις να τα αποχωριστείς; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να "ανοίξεις" τα παπούτσια σου και να τα κάνεις πιο άνετα, αν σε στενεύουν. Από τον πιο περίεργο, όπως μια πατάτα μέσα στο παπούτσι, μέχρι τον πιο πιο απλό, δηλαδή μια επίσκεψη στον τσαγκάρι!

Δείτε και αυτό: Βάλτε σακουλάκια γεμάτα με νερό μέσα στα παπούτσια σας..Ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Αυτοί παρακάτω είναι οι 8 τρόποι, που θα σου λύσουν τα χέρια, και θα μπορείς να ευχαριστιέσαι τα παούτσια σου σε κάθε σου εμφάνιση, χωρίς να "βασανίζεσαι"! Βάλε τέλος στη θυσία για την μόδα και το στυλ.

1.Φορέστε τα μέσα στο σπίτι για να ξεχειλώσουν

Συνήθως ένα καινούργιο ζευγάρι παπουτσιών χρειάζεται να φορεθεί κάποιες φορές προκειμένου να πάρει τη φόρμα του ποδιού. Μετά θα ανοίξει στα σημεία που χρειάζεται και από στενά παπούτσια θα γίνουν άνετα. Έτσι το ύφασμα ή το δέρμα θα ξεχειλώσει και θα γίνουν πιο άνετα για να τα φορέσετε έξω.

2. Φορέστε τις στενές γόβες ή τα σφιχτά παπούτσια με κάλτσες

Φορώντας τα στενά ψηλοτάκουνα με χοντρές αθλητικές κάλτσες μπορείτε να τα κάνετε να ανοίξουν και να φαρδύνει πιο γρήγορα. Κάντε το μια δυο φορές και σίγουρα θα παρατηρήσετε την διαφορά.

3. Παγώστε τα παπούτσια

Η χαμηλή θερμοκρασία μπορεί να γίνει σύμμαχος στο άνοιγμα των στενών παπουτσιών. Γεμίστε λοιπόν δυο σακούλες με παγωμένο νερό ή παγάκια και βεβαιωθείτε πως τις έχετε κλείσει πολύ καλά. Τοποθετήστε τις σακούλες μέσα στα παπούτσια για λίγη ώρα!

4. Πιστολάκι για τις στενές γόβες ή τα στενά παπούτσια

Ο θερμός αέρας βοηθά στο άνοιγμα των παπουτσιών. Εάν φορέσετε το στενό ζευγάρι παπουτσιών με χοντρές αθλητικές κάλτσες και ρίξτε τους για 2 λεπτά θερμό αέρα με το πιστολάκι. Μετά συνεχίστε να φοράτε τα παπούτσια με τις κάλτσες μέχρι να κρυώσουν. Στη συνέχεια βγάλτε τις κάλτσες και φορέστε σκέτα τα παπούτσια για να δείτε αν έχουν ανοίξει όσο επιθυμείτε. Αν δεν πετύχει, ξαναπροσπαθήστε με τον ίδιο τρόπο!

5. Οινόπνευμα και χαρτί ή εφημερίδα και νερό για άνοιγμα παπουτσιών

Χρησιμοποιήστε 2-3 χαρτιά οποιουδήποτε τύπου με οινόπνευμα ή 2-3 σελίδες εφημερίδας βρεγμένες με νερό για να ανοίξετε τα στενά σας παπούτσια. Κάντε τα χαρτιά μπαλάκια μεσαίου μεγέθους και τοποθετήστε τα στο μπροστινό μέρος των παπουτσιών, κάνοντας το να φουσκώσει. Μετά βάλτε τα στην κατάψυξη και αφήστε τα για λίγη ώρα. Όταν τα βγάλετε, το δέρμα τους θα έχει μαλακώσει και θα έχει ανοίξει.

6. Με οινόπνευμα

Μπορείτε επίσης να βάλετε λίγο οινόπνευμα σε ένα μπουκαλάκι με σπρέι και να ψεκάσετε τα σημεία του παπουτσιού που είναι στενά. Έπειτα φορέστε τα παπούτσια για λίγο και περπατήστε τα. Αυτό το απλό τρικ θα τα βοηθήσει να ανοίξουν και να γίνουν πιο άνετα. Μπορείτε επίσης να βάλετε ένα ζευγάρι κάλτσες για να ανοίξετε περισσότερο τα στενά παπούτσια σας. Αποφύγετε αυτή τη μέθοδο στα στενά δερμάτινα παπούτσια, διότι το οινόπνευμα ξηραίνει το δέρμα.

7. Βάλτε μια..πατάτα

Μια μεγάλη πατάτα στο άνοιγμα του παπουτσιού για μια ή δύο μέρες, εάν τοποθετήσετε θα ανοίξει. Βεβαιωθείτε ότι έχουν τοποθετηθεί σωστά, έτσι ώστε να τεντώνουν το παπούτσι για να ανοίξει.

8. Επισκεφθείτε έναν τσαγκάρη

Αν δεν σας βοήθησε κανένα απο τα παραπάνω τότε επισκεφθείτε έναν τσαγκάρη. Είναι η πιο εγγυημένη λύση!

Βουτάει τα παπούτσια του σε μαγειρική σόδα. Mόλις δείτε γιατί το κάνει θα ενθουσιαστείτε! (video)

Το βίντεο που θα σας "λύσει τα χέρια": Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην μυρίζουν τα παπούτσια! Θαυματουργή η μαγειρική σόδα!

Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ένα κόλπο να φτιάξετε την δική σας σκόνη για τα παπούτσια που μυρίζουν.

Θα χρειαστείτε:

Μια σακούλα τροφίμων ή κάτι αντίστοιχο
Μαγειρική σόδα
Μπέικιν πάουντερ
Καλαμποκάλευρο
Αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας

Διαδικασία παρασκευής:

Βάλτε 1/2 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο στην πλαστική σακούλα.
Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι μπέικιν πάουντερ και μαγειρική σόδα. Αναμείξτε καλά.
Ρίξτε περίπου 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο και κλείστε την σακούλα αφήνοντας λίγο αέρα μέσα στην σακούλα.
Ανακινήστε τη σακούλα καλά.
Για να χρησιμοποιήσετε την σκόνη για τα παπούτσια που μυρίζουν, πασπαλίστε λίγη μέσα σε κάθε παπούτσι και τινάξτε το ελαφρά για να πάει η σκόνη παντού.

Το μπέικιν πάουντερ και η μαγειρική σόδα είναι αποτελεσματικές αποσμητικές ουσίες, ενώ το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο θα δώσει στα παπούτσια και στα πόδια σας ένα ελαφρύ άρωμα που σας ταιριάζει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share