Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020

Έβαλε ένα κοτσάνι από τριαντάφυλλο σε μια πατάτα..Δείτε τι έγινε!

Απίστευτο!

1 Νοεμβρίου 2019 14:23
Έβαλε ένα κοτσάνι από τριαντάφυλλο σε μια πατάτα..Δείτε τι έγινε!

Μετατρέψτε ένα τριαντάφυλλο σε μια τριανταφυλλιά σε χρόνο μηδέν! Με αυτό το κόλπο που έχουμε μπορείτε να έχετε την δική σας τριανταφυλλιά! Βάλτε ένα κοτσάνι σε μια πατάτα και δείτε τα αποτελέσματα..

Δείτε επίσης: Απίστευτο κόλπο επιβίωσης! Πως να ανάψετε φωτιά με ένα λεμόνι… [Βίντεο]

Δεν έχουμε οι περισσότεροι από μας το ταλέντο στην κηπουρική για να συντηρήσουμε έναν ολόκληρο κήπο από λουλούδια. Ακούγεται τέλειο, έτσι δεν είναι; Σε όλους αρέσουν τα τριαντάφυλλα και αυτό το κόλπο θα σας κάνει να αποκτήσετε έναν ολόκληρο κήπο από αυτά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τριαντάφυλλο, μια πατάτα, ένα πλαστικό μπουκάλι, χώμα και ένα δοχείο.

Έβαλε ένα κοτσάνι από τριαντάφυλλο σε μια πατάτα..Δείτε τι έγινε!

Ένα τριαντάφυλλο και μια πατάτα; Ναι, σωστά! Αυτό το κόλπο ακούγεται παράξενο, αλλά δουλεύει.

Πώς να το κάνετε:

Διαλέξτε ένα τριαντάφυλλο που σας αρέσει, αφαιρέστε όλα τα φύλλα του και κόψτε διαγώνια το κεφάλι του τριαντάφυλλου (περίπου 3 εκατοστά από το λουλούδι). Αν αυτό που αφαιρέσετε παραμένει όμορφο μπορείτε να το βάλετε σε ένα μικρό βάζο, θα φαίνεται ωραίο!

Έβαλε ένα κοτσάνι από τριαντάφυλλο σε μια πατάτα..Δείτε τι έγινε!

Πάρτε την πατάτα και κάντε μια τρύπα στο πλάτος του κοτσανιού και βεβαιωθείτε ότι το κοτσάνι δεν ταλαντεύεται μέσα στην τρύπα. Καλύψτε το κάτω μέρος του δοχείου με 5 εκατοστά χώμα και βάλτε την πατάτα πάνω. Γεμίστε το υπόλοιπο δοχείο με χώμα. Κόψτε το κάτω μέρος του μπουκαλιού και τοποθετήστε το προσεκτικά πάνω από το κοτσάνι έτσι ώστε να προεξέχει από το χώμα. Ποτίστε το τριαντάφυλλο που και που (γύρω από το μπουκάλι) και κοιτάξτε πως αναπτύσσεται το τριαντάφυλλο.

Γυναίκα έβαλε πατάτα στον κόλπo της και... δείτε τι έγινε!

Εντάξει έχουμε ακούσει τα απίστευτα κατά καιρούς, αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε φαντασία! Μπορείς να σκεφτείς πολλά για την αντισύλληψη, αλλά πατάτα στον κόλπo;

Δείτε επίσης: Βάλε φλούδες πατάτας στα μαλλιά σου και δες τι θα συμβεί!

Ο λόγος για μια 22χρονη γυναίκα στην Κολομβία η οποία έφτασε στο νοσοκομείο, έχοντας πολύ δυνατούς πόνους στο στομάχι της. Και αφού οι γιατροί της έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, τελικά ανακαλύφθηκε το απίστευτο! Βρέθηκε ότι είχε βάλει μια πατάτα στον κόλπo της, η οποία άρχισε να βγάζει ρίζες μέσα της και γι’ αυτό τον λόγο ένιωθε και αυτή την ενόχληση.

Στην πραγματικότητα, δεν ήταν η πρώτη φορά που μια γυναίκα κολλούσε μια πατάτα εκεί μέσα για τους δικούς της περίεργους λόγους, όπως δήλωσε και ο Μάθιου Ροσσομάντο γιατρός του Νοσοκομείου του Νιου Τζέρσεϊ. Πριν από μερικά χρόνια στο συγκεκριμένο νοσοκομείο μία μέσης ηλικίας γυναίκα αυτή τη φορά, του παραπονέθηκε ότι ένα δέντρο μεγάλωνε μέσα της. Προφανώς ο γιατρός έπαθε σόκ!

Γυναίκα έβαλε πατάτα στον κόλπo της και... δείτε τι έγινε!

Και όταν της ζητήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε, εκείνη σήκωσε το φόρεμα της και εμφανίστηκαν ρίζες από την συγκεκριμένη περιοχή.

Έπειτα, ο γιατρός ξεκίνησε την επέμβαση και έβγαλε από μέσα της μια λευκή πατάτα, κομμένα στη μέση. Τότε ήταν και η στιγμή που θυμήθηκε η γυναίκα ότι είχε βάλει μισή πατάτα στον κόλπo της, ώστε να την βοηθήσει με μια μόλυνση που είχε.

Κατά ειρωνικό τρόπο, μετά την συγκεκριμένη επέμβαση και όταν επανεξετάστηκε η γυναίκα, δεν είχε καμία απολύτως μόλυνση. Περίεργο και όμως αληθινό.

Έτσι όπως καταλαβαίνεις τα τρόφιμα και οι πατάτες δεν είναι και ότι πιο χρήσιμο και φυσιολογικό θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις, ώστε να αποφύγεις μία μόλυνση, σεξοuαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή ακόμη και για λόγους αντισύλληψης.

Μα καλά τόσοι τρόποι υπάρχουν, γιατί είναι ανάγκη να φυτρώσουν ρίζες μέσα σου, από κάτι τόσο ανόητο; Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!Γι’ αυτό σκέψου το καλά πριν αποφασίσεις να το παίξεις γιατρός και να κάνεις τις δικές σου πατέντες.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share