Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Νέα μόδα επιβάλλει να αφήνουν οι γυναίκες τρίχες στην μασχάλη!

Περήφανες και ακομπλεξάριστες!

5 Νοεμβρίου 2019 18:25
Νέα μόδα επιβάλλει να αφήνουν οι γυναίκες τρίχες στην μασχάλη!

Μπορεί πολλοί να αηδιάζουν στην ιδέα, αλλά πολλοί είναι και εκείνοι που επικροτούν την κίνηση αυτή των γυναικών. Η νέα μόδα θέλει τις γυναίκες να αφήνουν τις τρίχες στις μασχάλες τους, χωρίς να τις ξυρίζουν, και να σπάνε τα στερεότυπα και τα κατεστημένα!

Δείτε επίσης: Μήπως έχετε τρίχες στο λαιμό; Αν ναι,είναι σημάδι για κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Στην εποχή μας τα ταμπού και οι άγραφοι κοινωνικοί κανόνες δεν θα έπρεπε να ισχύουν πλέον, πόσο μάλιστα όσον αφορά στην εικόνα του σώματος της κάθε γυναίκας, αλλά και του ρόλου που διαδραματίζει μέσα στηυν κοινωνία.
Σε μια δημοκρατική και ελεύθερη κοινωνία δεν θα έπρεπε να υπάρχει λογοκρισία και δημόσια κατακραυγή σε θέματα εμφάνισης, αφού όλοι είναι αποδεχτοί και δεν υπάρχει πλέον το ιδανικό σώμα-πρότυπο. Μια τέτοια ιδέα υποστηρίζει και η μόδα που έχει κυριαρχήσει!
Η νέα τάση ονομάζεται #januhairy. και προέρχεται από τις λέξεις Ιανουάριος και τριχωτό. Οι γυναίκες από όλο τον κόσμο δεν διστάζουν να συμμετέχουν σε αυτό το κίνημα δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τα τριχωτά μέρη του σώματός τους. Αν και είναι κάτι προσωπικό πολλοί είναι εκείνοι που αντιδρούν και γυρνούν την κοινωνία μας πίσω σε μια άλλη εποχή..

Εκτός από το #januhairy, χρησιμοποιούν επίσης hashtags όπως #bodyhairdontcare και #womenwithbodyhair. Και στις λεζάντες των φωτογραφιών πολλές εξηγούν γιατί σταμάτησαν το ξύρισμα.

Κάποιες εξ αυτών, λένε ότι τους έδωσε μια μεγάλη ώθηση στην αυτοπεποίθησή τους, ενώ άλλες το κάνουν απλά για να αγκαλιάσουν την φύση του σώματός τους.

«Άφησα τις τρίχες μου να μεγαλώσουν για μια παράσταση τον Μάιο του 2018» γράφει η ιδρυτής του λογαριασμού στο Instagram @janu_hairy σε πρόσφατη ανάρτησή της. «Υπήρχαν κάποια μέρη που αποτέλεσαν πρόκληση για μένα και άλλα που πραγματικά μου άνοιξαν τα μάτια στο ταμπού των τριχών στο σώμα μιας γυναίκας. Μετά από μερικές εβδομάδες, άρχισα να το συνηθίζω. Άρχισε να μου αρέσει η φυσική τρίχα. Και άρχισε επίσης να μου αρέσει και η έλλειψη ενοχλητικών περιστατικών με το ξύρισμα».

Μία άλλη έγραψε: «Η καταγωγή μου είναι κατά το ήμισυ από τον Λίβανο, άρα είμαι τριχωτή από την φύση μου. Όταν ξυρίζομαι, οι τρίχες βγαίνουν μέσα σε μερικά λεπτά. Είναι πραγματικά άσκοπο και χάσιμο χρόνου για μένα. Οπότε αποφάσισα να σταματήσω να ξυρίζομαι γιατί απλά δεν με ωφελούσε πλέον».

Τρίχες της μύτης είναι η νέα τάση της μόδας που όλες οι γυναίκες θέλουν να δοκιμάσουν

Ο κόσμος της ομορφιάς είναι ατέλειωτος, αλλά αν σας αρέσει να τραβάτε τα βλέμματα του κόσμου, μην αναλώνεστε στις συνηθισμένες τάσεις της μόδας- αφού υπάρχει μια άλλη, νέα τάση που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι 6 tips για να αφήνεις το άρωμά σου παντού!

Δείτε τα εξτένσιον των τριχών της μύτης. Στην ουσία δεν είναι εξτένσιονς, αλλά ψεύτικες βλεφαρίδες κολλημένες γύρω από την άκρη του κάθε ρουθουνιού, οι οποίες ξεδιπλώνονται για να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα των μακριών τριχών που κρυφοκοιτάζουν έξω από τη μύτη σας. Η νέα “τάση” είναι δημιουργία μίας διασημότητας του instagram με το όνομα @gret_chen_chen.

“Όχι απλά ήθελα να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου, αλλά ήθελα να αναδείξω την αληθινή τέχνη. Είναι κάτι που όσο περισσότερο το βλέπουμε, τόσο λιγότερο παράλογο μας φαίνεται,” έγραψε η δημιουργός.

Εάν δεν θέλετε να κολλήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες στα ρουθούνια σας, μπορείτε να αφήσετε να μεγαλώσουν οι τρίχες της μύτης σας, έτσι ώστε να μπορέσετε μετά να τις κολλήσετε στο εξωτερικό των ρουθουνιών σας.

Τι λέτε; Θα δοκιμάζατε αυτή τη νέα “πρωτοτυπία”;;;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share